Kako da zauvek nestanete sa interneta - odjednom | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da zauvek nestanete sa interneta - odjednom

Jedan klik je dovoljan da se zauvek obrišete sa interneta, sa svakog sajta, servisa ili platforme na kojoj ste nekad bili.

 Izvor: MONDO Portal/Marko Čavić

Ako ste umorni od društvenih mreža i interneta uopšte, možda je vreme za pauzu ili za permanentno gašenje profila, naloga, svega što vam prouzrokuje stres. Učinite to pomoću sajta Deseat.me, koji nudi opciju da na jedan klik pronađete sve servise ili aplikacije na kojima postojite kao digitalna jedinka i obrišete se.

Mesec dana bez Facebooka

Deseat.me će pomoću mejl adrese, koju ćete uneti u pretraživač sajta, pronaći svaki servis na koji ste se ikad ulogovali s tim mejlom i ponuditi vam opciju da izbrišete nalog. Deseat.me ne traži nijednu lozinku, one pripadaju samo sajtovima na koje ste ulogovani i upisivaćete ih isključivu na tim sajtovima. Deseat.me će na osnovu pristupa vašem GMail nalogu pronaći sve mreže, aplikacije, servise i platforme koje koristite, neće čuvati podatke o vama, a kao bezbednosni standard koristi OAuth 2.0 protokol.

U zavisnosti od toga koliko mejlova za logovanje na servise koristite i koliko naloga na mrežama i platformama imate, trajaće i proces brisanja, ali jedno dugme je dovoljno da se zauvek pozdravite sa svojim digitalnim životom.

Hoćete li ga pritisnuti?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi