Novi Samsung savitljivi telefoni stižu ranije nego što ste očekivali! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Samsung savitljivi telefoni stižu ranije nego što ste očekivali!

Autor Ilija Baošić

Procurilo kada će Samsung održati letnju Unpacked premijeru.

 Samsung Galaxy Z Fold5 upotreba Izvor: Stefan Stojanović

Samsung je 2024. godinu počeo odlično. Na Unpacked događaju u januaru predstavljeni su telefoni Galaxy S24 serije, koji su odmah postali hit među kupcima. Međutim, ukoliko su savitljivi telefoni nešto što vas više interesuje, to znači da strpljivo čekate letnju Unpacked premijeru, a sada je poznato kada će se ona održati.

Kako tvrdi SamMobile, različiti izvori navode da je južnokorejski gigant rezervisao 10. jul 2024. kao datum kada će biti predstavljeni najnoviji uređaji. Kako je prošle godine letnji Unpacked događaj je održan 26. jula, to znači da ćemo iste videti ranije nego što smo očekivali.

Šta će Samsung predstaviti na premijeri?

 Samsung Unpacked Galaxy Z Flip4.jpg Izvor: YouTube / Samsung / Screenshot

Kako Samsung nije zvanično potvrdio datum održavanja premijere, još uvek ne možemo biti potpuno sigurni šta će biti predstavljeno, ali možemo da pretpostavimo.

Ono što je sigurno da ćemo videti su najnoviji uređaji Galaxy Z serije, odnosno Galaxy Z Flip6 i Galaxy Z Fold6 telefoni na preklop. Ne očekuju se velike promene u dizajnu, jer je južnokorejski gigant to već učinio prošle godine, ali uvek postoji prostor da nas iznenadi.

Nema sumnje da ćemo videti i novu generaciju nosivih uređaja, a pored novih satova, glasine ukazuju da će Samsung zvanično lansirati i svoj pametni prsten, Galaxy Ring, o kojem smo prve informacije saznali na Unpacked događaju u januaru.

 Galaxy Ring Izvor: Samsung

Ono što ostaje da se vidi jeste da li će Samsung 10. jula predstaviti i Galaxy Tab S10 seriju, odnosno da li će i ljubitelji tableta imati priliku da vide nove modele.

Koji su to uređaji kojima se vi najviše radujete? Recite nam u komentarima.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mrčela

Sledeći su pametni veštački zubi, oni što penzioneri nose. ;-) Mislim to ne bi bila loša stvar, ima logike?