Dobrodošli u mts banku! (VIDEO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dobrodošli u mts banku! (VIDEO)

Budućnost je već tu – uz mts Banku i „Račun Plus“ koji je namenjen fizičkim licima uvek dobijate još više.

  Izvor: mts

U vašem mts svetu je još jedan član porodice – banka. Pouzdana i sigurna, mts Banka odgovara na sve potrebe savremenog bankarskog poslovanja i s ponosom vam predstavlja svoj najnoviji proizvodnamenjen fizičkim licimaRačun Plus“, koji menja vaš pogled na budućnost.

Otvorite „Račun Plus“ u mts poslovnici i uživajte u paketu usluga:

- Tekući račun bez naplate održavanja – sredstva kojima raspolažete možete da koristite u više valuta (RSD, EUR, USD i CHF); omogućena vam je kupovina i prodaja deviza po povoljnim kursevima i bez provizije; priliv sredstava na račun iz inostranstva je bez naplate naknade; „Račun Plus“ možete da otvorite putem kurirske službe.

- Svi bankomati u zemlji bez provizije – uz „Račun Plus“ dobijate i MasterCard debitnu karticu sa PayPass tehnologijom uz koju možete da plaćate račune bez unosa PIN-a do iznosa od 1.500 dinara; pored plaćanja u našoj zemlji, MasterCard karticu možete da koristite za plaćanje u inostranstvu, kao i za internet plaćanja.

- eBanking i mBanking potpuno besplatno – možete da otvorite „Račun Plus“ putem usluga eBanking i mBanking; da izvršite plaćanje prema inostranstvu bez odlaska u banku; imate mogućnost besplatnog SMS obaveštenja o prilivima na račun, kao i upravljanja limitima potrošnje, mogućnost blokade i aktivaciju potrošnje.

- Sefovi: diskretno i bezbedno čuvajte vrednosti i dokumenta u tehnološki najnaprednijim sefovima.

- Štednja: otvorite dinarski ili devizni štedni ulog i izaberite rok oročenja prema svojim potrebama, na 3, 6, 12 ili 24 meseca.

Ovo su samo neke od usluga koje vam mts Banka omogućava, a uskoro vas očekuju i novi atraktivni kreditni proizvodi.

Budite i vi deo još veće mts porodice, olakšajte vašu svakodnevicu i uživajte uz usluge mts Banke!

Za više informacija o „Računu Plus“ kao i ostalim uslugama mts Banke posetite sajt mtsbanka.rs ili pozovite Kontakt centar na broj 0800 103 103.

mts banka
Izvor: mtsbanka.rs

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA