Samsung i LG istog dana pokazaće najjače telefone! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung i LG istog dana pokazaće najjače telefone!

Upoznaćemo Galaxy S7 i G5 21. februara u Barseloni, na MWC-u 2016!

  Izvor: LG.

Biće zanimljivo videti koji model će biti veći hit ove sezone - LG G5, koji će biti predstavljen 21. februara u 14 sati ili Samsung Galaxy S7, odmah nakon njega.

Bićemo na licu mesta, kao i uvek, pa ćete odmah moći da kažete koji uređaj vam se čini spremnijim za tržište - očekujte puno slika, vesti iz prve ruke i videa sa MWC16 sajma!

Evo šta znamo za sada, a nije potvrđeno, o S7 i G5.

LG G5: Metalno kućište, baterija na izvlačenje

LG je napravio radikalan zaokret po pitanju dizajna - tasteri za kontrolu zvuka su pomereni na bok, nazad je ubačen senzor otiska prsta, a isti taster biće korišćen za uključivanje i isključivanje telefona. Dimenzije su mu 149 x 73 x 8.2 milimetra, biće izrađen od metala (sudeći po otvorima za antenu, koji se vide nazad), a i dalje će tu biti Infra red adapter, klasičan ulaz za slušalice, nekoliko senzora i blago ispupčena poleđina! Tu će biti i:

- Senzor otiska prsta je, izgleda i On/Off taster
- Volume tasteri su izmešteni na bok
- Telefon ima makar tri kamere (dve pozadi)
- Između je laserski fokus (pretpostavljamo)
- Prisutan je USB Type-C ulaz
- Nekoliko mikrofona je "razbacano" po kućištu
- Infra red je i dalje tu (tako se čini).

Više mikrofona trebalo bi da omogući snimanje još jasnijeg i čistijeg "surround" zvuka u videu, ali i da obezbedi kvalitetnije pozive i jasniji glas.

Samsung Galaxy S7: Tri verzije, microSD, veća baterija

Očekivano kada je dizajn u pitanju, Galaxy S7 i S7 edge, kao i S7 plus se neće previše razlikovati od prošlogodišnjih modela. Međutim, dok će Galaxy S7 imati ekran veličine 5.1 inč, kao i Galaxy S6, Galaxy S7 edge će najverovatnije imati ekran veličine 5.5 inča. Slike to donekle i potvrđuju. Model Galaxy S7 plus imaće, izgleda, ekran od šest inča.

Minimalne promene dizajna će omogućiti vodootpornost, microSD slot, ali i veće baterije. Telefon će dolaziti u dve verzije - sa Snaprdragon 820 i Exynos 8890 procesorima. Kamera će imati 12 MPx, a količina RAM memorije će iznositi 4 GB najmanje...

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook-u, Twitter-u i Instagram-u.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA