Au, kakav je telefon LG spremio! (FOTO) | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Au, kakav je telefon LG spremio! (FOTO)

Čekamo 21. februar! Pogledajte šta imamo do sada!

  Izvor: LG.
 LG pozivnica za MWC premijeru. Pratite nas!
LG pozivnica za MWC premijeru. Pratite nas!
Izvor: LG.

P   O   S   L   E   D   NJ   A      V   E   S   T!

LG nas je pozvao na premijeru G5 modela u Barselonu, ali pre toga dobili smo šansu da vidimo kako će, navodno, novi telefon izgledati - nemamo ništa protiv, ako je to, TO!

LG-ju je procureo šematski prikaz koji otkriva dosta toga o dizajnu LG G5. Prema njemu, ukoliko je istinit, LG je napravio radikalan zaokret po pitanju dizajna - tasteri za kontrolu zvuka su pomereni na bok, nazad je ubačen senzor otiska prsta, a isti taster biće korišćen za uključivanje i isključivanje telefona. Dimenzije su mu 149 x 73 x 8.2 milimetra, biće izrađen od metala (sudeći po otvorima za antenu, koji se vide nazad), a i dalje će tu biti Infra red adapter, klasičan ulaz za slušalice, nekoliko senzora i blago ispupčena poleđina!

Jedva čekamo da vidimo LG G5 uživo!

 Navodno je ovo dizajn i izgled LG G5.
Navodno je ovo dizajn i izgled LG G5.
Izvor: LG/AndroidAuthority.com/GSMArena.com.

Originalna vest

Nešto više od mesec dana deli nas od LG premijere koja će se održati samo jedan dan pre početka najvećeg Sajma mobilne telefonije na svetu - MWC 2016. Mobile World Congress ove godine biće izuzetno jak, a LG će biti jedna od njegovih zvezda. To je sigurno, ali još uvek ne znamo tačno šta će to predstaviti LG, ali svi očekujemo nešto veliko, zar ne?! Jer, ne bi nas pozvali na premijeru više od mesec dana ranije i ne bi bili toliko tajnoviti...

Šuška se da će LG predstaviti prvi metalni model iz G serije. LG G5 bi trebalo da bude poseban u svakom smislu, a nešto više, makar ono o čemu se šuška rekli smo OVDE.

Druga varijanta o kojoj se priča na internetu jeste da će LG predstaviti muzički uređaj, ali MWC i muzika - jedino ako ide u u paketu novog TOP smartfona!

Treća varijanta, gledajući pozivnicu koja nam je stigla... Evo, recite i vi!

U svakom slučaju budite s nama 21. februara, imaćete sve informacije, slike i video, kao i uvek kad izveštavamo sa sajmova, premijera i najava novih uređaja. Budite uz nas ;)

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA