ZOOM NAJAVIO NOVE AVATARE: Na poslovni sastanak kao zec, pas ili žirafa | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZOOM NAJAVIO NOVE AVATARE: Na poslovni sastanak kao zec, pas ili žirafa

Novina stiže s ažuriranjem Zoom 5.10, a iz kompanije kažu da može da bude korisna u različitim scenarijima.

 Zoom  avatari Izvor: ZOOM

Zoom je najavio da će korisnici servisa na online sastancima uskoro moći da se pojavljuju kao zečevi, psi, lisice, te druge životinje, a zahvaljujući Avatars funkciji.

Nova opcija ljudski lik zamenjuje životinjskim, a avatar kopira sve ekspresije koje korisnik pravi, te može da se smeje, mršti i da na druge načine reaguje na ono što se dešava.

Možda će vas zanimati

Novina stiže s ažuriranjem Zoom 5.10, a iz kompanije kažu da može da bude korisna u različitim scenarijima.

Tako bi animirane životinje mogle da umanje stres tokom sastanaka – jedna studija je utvrdila da su Zoom okupljanja između ostalog naporna i zbog toga što korisnici stalno gledaju u svoji lik, te se trude da izgledaju dobro i da imaju odgovarajuće reakcije na ono što se dešava.

Životinjski avatari istina zvuče pomalo neozbiljno, ali kreatori tvrde da su korisni. Oni koji žele da ih aktiviraju mogu da kliknu na ^ taster pored dugmeta za Start / Stop Video, te potom izaberu Choose Video Filter i životinju u koju žele da se transformišu.

Zoom je još ranije objavio seriju filtera koji liče na ono što nudi Snapchat, uz pomoć kojih korisnici mogu da menjaju svoj izgled. Osnovni cilj im je da smanje stres i anksioznost kod onih koji svakog dana učestvuju u online sastancima, a ostaje da se vidi koliko su svi spremni da prihvate opcije koje mnogi ne vide kao deo poslovnih sastanaka.

Pogledajte video:

Kako se koriste Zoom avatari
Izvor: YouTube/ @Richard Colosi Media

Sigurno je da postoje situacije u kojima ne bi bilo primereno da se korisnik pojavi kao zec ili žirafa, ali je sigurno i to da sebe i druge ne bi trebalo da shvatamo previše ozbiljno.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA