IZNENADITE SVOJE KOLEGE NA ZOOM POZIVU: Pojavite se kao lik iz Pixar crtanog filma | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZNENADITE SVOJE KOLEGE NA ZOOM POZIVU: Pojavite se kao lik iz Pixar crtanog filma

Jedna od zabavnih aplikacija koje su se nedavno pojavile zove se Snap Camera i omogućava vam da na snimak sa kamere dodajete efekte poput ulepšavanja ili pretvaranja u lik iz crtanog filma.

  Izvor: SmartLife / Snap Camera

Kako Snap Camera pristupa kameri na sistemskom nivou, moguće je da omogućite da druge aplikacije pristupaju kameri upravo kroz Snap Camera. Ovo u suštini znači da je moguće da sve efekte koje koristite na Snap Camera budu aktivni i u drugim aplikacijama, poput Zoom, Skype, Hangouts i slično.

Možda će vas zanimati

Ono što je potrebno da bi ovo funkcionisalo je da i Snap Camera aplikacija bude aktivna u pozadini, inače ćete imati samo ikonicu Snap Camera aplikacije preko ekrana. Pomenuti filter koji vas pretvara u lik iz crtanog filma je preuzet iz mobilne Snapchat aplikacije, i sada je moguće koristiti ga na PC-ju ili Mac-u.

Jednostavna instalacija i korišćenje

Aplikacija se jednostavno instalira i još jednostavnije koristi. Ispod slike sa kamere imate različite filtere, pa se pred kolegama sa posla ili drugarima koje davno niste videli možete pojaviti ili kao lik iz crtanog filma, ili kao beba, mačka ili nešto četvrto. Bitno je da se zabavljate. Dovoljno je otići u aplikaciju koju najčešće koristite za video pozive i u podešavanjima umesto svoje odaberete Snap Camera aplikaciju. I ne zaboravite, aplikacija mora biti aktivna, da biste dobili sliku u drugim programima za video pozive.

Takođe imajte na umu da kvalitet video snimka zavisi direktno od kvaliteta kamere na vašem računaru, kao i da proizvođači već godinama unazad ne pokazuju namere da unaprede kamere na laptopovima.

Snap Camera
Izvor: YouTube / Snapchat

Filter koji se nama najviše svideo se zove Cartoon Style, a moguće je dodati prečicu preko tastature za brzu promenu filtera, tako da možete lepo da se zabavljate na sastancima. A sada pravac Snap Camera, pa nam javite kako su kolege reagovale kada su vas videle u neobičnom izdanju!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi