KAKO DA POBEGNETE SA ONLAJN SASTANKA da vas niko ne provali - naravno da postoji sjajno rešenje! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA POBEGNETE SA ONLAJN SASTANKA da vas niko ne provali - naravno da postoji sjajno rešenje!

Nekad su to bili lažni pozivi ili SMS poruke, a danas - lažni ZOOM efekti.

  Izvor: Promo / Instagram

Nekad je prosto nemoguće izdržati sve te ZOOM onlajn sastanke, koji traju i traju i traju i mogli bismo ovako do trećeg pasusa, a oni bi i dalje trajali, a vi ste svakako ukapirali šta želimo da kažemo.

S obzirom na to da na nekim sastancima jednostavno morate da prisustvujete eto tako, možda imamo rešenje za takve situacije tj. sastanke i kako da ih izbegnete.

Možda će vas zanimati:

Ranije, ko je dovoljno mlad (star) da se seti prapočetaka mobilne telefonije, postojale su Symbian aplikacije i SMS poruke, koje su sa lažnih naloga slali SMS-ove ili pozivali broj u tačno određeno vreme, baš onda kad ste s nekim davežom, kojeg ne možete da izbegnete. Ne kažemo da su vaši ZOOM sastanci prepuni daveža, daleko bilo, ali nekad bi ste neki vrlo rado eskivirali tako da više ne morate da se pretvarate da slušate, nego da se jednostavno isključite.

Upravo o tome je ovde reč - o nečemu starom, ali na nov način!

Zoom Escaper (Izbavljivač od ZOOM-a) je besplatna internet veb aplikacija, koja omogućava da u toku ZOOM poziva primenite različite efekte i lažirate tešku situaciju s internetom, u vezi sa porodicom i ako ste kreativni na mnoge bizarne ili šaljive druge načine (biblioteka zvukova je velika i samo od vaše mašte zavisi kako ćete je koristiti).

 ZOOM Escaper kako pobeći sa onlajn sastanka uverljivo lažni efekti za video pozive Izvor: SmartLife / ZOOM Escaper

Tu su lavež pasa, hilti bušilica s obližnjeg gradilišta, mačke u februaru, plač beba, odzvanjanje tj. eho dok pričate, seckanje i prekidanje zvuka i mnogi drugi.

Da biste koristili Izbavljivač od ZOOM-a potrebno je da instalirate VB-Audio na kompjuter, umesto izvora zvuka mikrofona stavite VB-Audio i igrate se efektima, koje nudi. Naravno, ovo je sve više za zabavu, nego za stalnu upotrebu, ali ko bi mogao da vas krivi, ako odlučite da jedan ZOOM sastanak u moru sličnih pokušate da eskicirate?

Šta mislite o ovom programu?

Zoom Escaper kako radi
Izvor: Sam Lavigne

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA