Tako dosadna, tako ista: Nokia Lumia 1020 | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako dosadna, tako ista: Nokia Lumia 1020

Evleaks portal, koji vrlo često objavljuje “insajderske“ informacije, prikazao je sliku nove Nokijine “aždaje“: Lumije 1020.

  Izvor: ScreenShot/Evleaks.

Da li finska kompanija upada u istu zamku, kao i Samsung, i već (koji po redu?) telefon predstavlja u gotovo identičnom obliku, još od pojavljivanja modela Nokia N9?

Iste konture kućišta, iste boje, ali drugačija poleđina, to je retrospektiva dizajna nove Lumije 1020, koja će se zvanično predstaviti 11. jula na Nokijinom godišnjem Windows Phone događaju. Sem da će imati kameru od 41 MPx, sa hvaljenom PureView tehnologijom, o čemu smo vas već obavestili, ova slika otkriva da će Lumia 1020 doneti i Nokia Pro Cam aplikaciju, koja se prvi put pojavljuje na Nokiji.

Microsoft će začiniti ceo događaj?

Osnovano se "sumnja" da će Microsoft iskoristiti Nokijinu konferenciju da najavi novi Windows Phone OS, koji će podržavati Full HD ekrane i kvadkor procesore, između ostalog. Na različitim IT i portalima posvećenim mobilnim telefonima šuška se da je Microsoft već testirao nove mogućnosti narednog operativnog sistema, a spominju se I razne nove aplikacije i značajna softverska unapređenja.

Ako Microsoft stupi na scenu 11. jula, to znači da ćemo videti i Stiva Balmera u njegovom još jednom, nazovimo ga neobičnom, performansu pa se unapred radujemo ;)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA