Šta ćemo videti na Sinergiji 2012 | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta ćemo videti na Sinergiji 2012

Najveća konferencija u jugoistočnoj Evropi posvećena informacionim tehnologijama Sinergija 12 biće održana 23. i 24. oktobra u Beogradu.

Ovogodišnja manifestacija održaće se pod sloganom Moving up, najavila je marketing menadžerka kompanije Microsoft Dragana Jović. Kao i svake godine, očekujemo da će i ova 12. Sinergija po redu privući veliki broj učesnika, eksperata i zaljubljenika u informacione tehnologije, partnera i klijenata, medija i ostale stručne javnosti, kazala je Jović Tanjugu.

Što se broja učesnika tiče, ona je navela da će ove godine biti oko 550 učesnika u glavnom programu i oko 200 učesnika u pratećem programu Sinergije koji čine dani za biznis i javni sektor.

Najviše posetilaca očekujemo na svečanom otvaranju 23. oktobra uveče u Sava centru, gde svi zainteresovani mogu da saznaju šta Microsoft ove godine ima da ponudi na Sinergiji, ali i uopše o poslovanju kompanije, dodala je Jović.

Prema njenim rečima, agenda predavanja je podeljena u pet tematskih celina koje u stvari označavaju i prioritete Microsofta i na lokalnom i na globalnom nivou i tiču se, između ostalog servera, virtulizacije, Office paketa, Windows Phone sistema, razvojnih alata i drugih srodnih tema.

Ove godine ćemo imati oko 50 predavača iz regiona i Evrope, a među njima su i stručnjaci iz Microsofta, navela je Jović. Kada je reč o temi ovogodišnje Sinergije i svojevrskoj ideji vodilji, Jović je kazala da je to i dalje klaud računarstvo. Iako promovisano pre nekoliko godina, klaud računarstvo je i dalje aktuelno i na tome Microsoft predano radi, naglasila je Jović.

(Tanjug)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA