Da li ćete posećivati novi Facebook sajt? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li ćete posećivati novi Facebook sajt?

Hoćete li posećivati novi Facebook sajt?Facebook će učiniti sve za našu pažnju, zato ima novi sajt, za novu aplikaciju!

 Izvor: MONDO portal

Facebook Moments je novi samostalan sajt-servis najveće društvene mreže (jeste li znali da i Messenger možete da koristite na isti način).

Facebook Moments je aplikacija dostupna od 2015. godine, kasnije je postala deo Facebook aplikacije i omogućava da Facebook na osnovu korisničkih uputa i prethodnih označavanja lica na fotografijama podeljenim kroz tu mrežu, preuzme automatsku ulogu tagovanja i deljenja fotki sa prijateljima i rodbinom koji su na zajedničkim fotografijama.

Ovo je Facebook Moments, pogledajte

Poenta Facebook Moments aplikacije je u automatskom označavanju slika koje grupa ljudi slika na istom mestu, njihovo sakupljanje u Moments albumu i automatskom deljenju među svim prepoznatim prijateljima - bez čekanja da vam neko te slike pošalje kasnije.

MONDO MobIT

Ova aplikacija izazvala je dosta kontroverzi baš zbog ovakvog načina korišćenja, a bilo je indicija da će u Evropi čak biti zabranjena. Koliko vidimo, sajt je dostupan i kod nas, pa od toga svakako još nema ništa. Na sajtu će se naći albumi i slike sinhronizovani u Facebook Cloud, a ako ne koristite Moments na Facebook Moments sajtu sačekaće vas link da preuzmete aplikaciju za Android ili iOS operativni sistem.

Sajt nema previše opcija i osim što će vam omogućiti pregledanje albuma i fotki neće vam dozvoliti gotovo ništa drugo, ali će se to u narednim nedeljama promeniti, svakako.

Da li je ovo dovoljan „okidač“ da počnete da koristite Moments?

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Facebook Moments
Izvor: Newsy.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi