Stiže ažuriranje za brojne Huawei telefone | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stiže ažuriranje za brojne Huawei telefone

Kompanija Huawei u Srbiji objavila koji modeli i kad će biti nadograđeni na nov EMUI 9.0 i viši.

  Izvor: Promo / Huawei

Prema podacima prikupljenim do 3. juna 2019. godine, preko 80 miliona korisnika je ažuriralo softver sa verzije EMUI 8.X na verziju EMUI 9 na globalnom nivou i taj broj nastavlja da raste. Procenjuje se da će broj korisnika, koji će ažurirati softver na najnoviju verziju premašiti 100 miliona do kraja juna, a među tim korisnicima će biti i korisnici iz Srbije.

Pročitajte i ovo: Huawei, šta je istina, a šta je sve laž

EMUI 9 verzija softvera dostupna je za Mate 10 seriju, koja je na tržištu od 2017. godine, kao i za P20 i Mate RS. Serije Mate 9, P10 i P20 Lite, lansirane 2016, 2017. i 2018. godine su u procesu kontinuirane nadogradnje.

EMUI 9 karakteriše prirodan korisnički interfejs, izuzetno zgodna navigacija preko celog ekrana (eng. full-screen gesture navgation), koju smo objasnili na linku, GPU Turbo 2.0, što sveukupno znatno poboljšava korisničko iskustvo.

Ukoliko posedujete neki od modela telefona, koji se nalaze u listi ispod i niste ažurirali softver na verziju EMUI 9, instrukcije se nalaze u vašem telefonu (Podešavanja >Ažuriranje softvera).

Alternativno, možete da se prijavite za EMUI 9 ažuriranje softvera putem aplikacija HiCare (imajte na umu da je ažuriranje softvera putem HiCare aplikacije dostupno samo u određenim državama i regionima).

Zaposleni u Huawei prodavnici i servisnim centrima, takođe vam mogu pomoći oko ažuriranja softvera. Vremenski rokovi za notifikacije o ažuriranju EMUI 9 softvera zavise od države do države, a da biste saznali koju EMUI verziju trenutno posedujete, proverite podešavanja u svom telefonu (Podešavanja >Sistem >O telefonu).

Huawei Android 9.0 i EMUI 9 nadogradnja stižu na:

Država

Model

Mesec ažuriranja

Srbija

P10, P10 Plus

Jun

Srbija

Mate RS

Jun

Srbija

Mate 9

Jun

Srbija

P20 / P20 Pro / P20 Lite

jun

Srbija

Mate 20 Pro / Mate 20 Lite

jun

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi