YOUR PHONE POSTAJE PHONE LINK: Povezivanje Android telefona na PC ima mnogo više smisla | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

YOUR PHONE POSTAJE PHONE LINK: Povezivanje Android telefona na PC ima mnogo više smisla

Microsoft je popravio vezu Android telefona i laptop i desktop računara i sad bi to trebalo da radi mnogo bolje.

 Microsoft Phone Link povezivanje računara i telefona 3.jpg Izvor: Microsoft

Kompanija Microsoft ovo naziva evolucijom, ali bismo mi rekli da je to potpuna promena Your Phone aplikacije u Phone Link aplikaciju.

Your Phone videli smo pre tri godine za Windows 10, a promena objavljena krajem marta obuhvata taj i Windows 11 operativni sistem.

Možda će vas zanimati

Iako je Your Phone bila solidna opcija, mada agresivna (stalno je podsećala na povezivanje sa telefonom nakon inicijalne uspostave veze) nije mogla da se nosi sa Huawei MultiScreen Collaboration opcijom, koja je Your Phone bila i kopija.

Nismo sigurni da Microsoft još uvek može da se nosi sa ovom Huawei inovacijom, koju će kompanija uskoro iznajmljivati većim proizvođačima hardvera, ali je Phone Link svakako korak u dobrom smeru.

Phone Link dobija potpuno novi interfejs, koji je organizovan s leve i desne strane i mogućnošću otvaranja notifikacija u odgovarajućim Android aplikacijama koje su dostupne za Windows PC. Takođe, pojednostavljen je proces prijave tj. povezivanja računara i telefona - samo QR kod skeniranjem sa jednog na drugom uređaju.

Pogledajte novi Phone Link zvanično:

Nakon skeniranja QR koda na telefonu će se pojaviti aplikacija Your Phone Companion, koja se sada zove Link to Windows i nakon inicijalnog uparivanja telefona i računara veza između njih omogućava primanje obaveštenja sa telefona na računaru, pokretanje određenih aplikacija, kao i obavljanje video i glasovnih poziva sa telefona na računaru (uz adekvatno podešene mikrofon i kameru).

Microsoft i HONOR započinju partnerstvo i omogućiće da se na Windows uređajima i sa HONOR telefonima uređaji povežu na napredniji način, o čemu će korisnici biti obavešteni naknadno, kada se ta opcija pojavi na svim telefonima. Trenutno je ova veza dostupna samo na HONOR Magic V, HONOR Magic 4 i HONOR Magic 3 telefonima, koji još uvek nisu dostupni globalno.

Sličnu saradnju Microsoft sad ima sa Samsung Galaxy telefonima i Microsoft Duo uređajima.

Da li vi koristite Microsoft Your Phone tj. Phone Link?

Pogledajte i kako je izgledala dosadašnja aplikacija:

Your Phone App Windows 10 Android telefon veza video (MobIT)
Izvor: Windows

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA