Mortal Kombat se igra i za ozbiljne pare! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mortal Kombat se igra i za ozbiljne pare!

Nova takmičarska Mortal Kombata sezona startuje zajedno sa nagradnim fondom od 500.000 dolara!

  Izvor: SmartLife / Marko Čavić

U nagradni fond od pola miliona „zelenih“ uključeni su ESL Mortal Kombat X Pro League Season 3, ESL Challenger Cup i lokalni turniri širom Amerike.

Igrači će se takmičiti na Playstation 4 platformi od 3. aprila, osam nedelja. Šesnaest finalista iz Severne Amerike, Evrope, bivših ruskih republika i Južne Amerike će otići u Burbank na veliko finale koje će se odigrati 12. juna. Fond od 200.000 dolara će biti dodeljen igračima koji su se plasirali u top osam.

The ESL Mortal Kombat X Challenger Cup je počeo 2. aprila na Xbox One i PlayStation 4 konzolama.  Igrači koji ne učestvuju u ESL Pro ligi, moći će da se takmiče na onlajn turniru za keš i nagrade. Ovi turniri će biti igrani svake nedelje do kraja juna, a mesečna finala će biti prenošena uživo.

Warner Bros i Netherrealms Studios će nastaviti da finansiraju i sponzorišu lokalne turnire širom Amerike i Evrope. Igrači koji su kupili Blue Steel Sub-Zero ili neki od kozmetiških dodataka u igri, direktno podržavaju ove turnire, jer deo novca od kupovine ide u nagradni fond.

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Mortal Kombat X eSports.
Izvor: Mortal Kombat Community.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA