POTPUNO OTKAČENE GOOGLE MAPS TAČKE: Ima ženske ima sve ili Na ćošku da me pokupe i druge... | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POTPUNO OTKAČENE GOOGLE MAPS TAČKE: Ima ženske ima sve ili Na ćošku da me pokupe i druge...

Šta ste vi otkačeno našli u navigaciji koju koristite?

 Google Maps Ima Ženske Ima Sve POI Novi Sad (8) Izvor: SmartLife / Marko Čavić

Verujemo da često upotrebljavate Google Maps, Here WeGo, Petal Maps ili neke druge besplatne mape za navigaciju po Srbiji i svetu.

Nekad su ove mape bile otvorene za pojedince ili grupe da ih uređuju i verujemo da je današnja tema o kojoj vam pišemo delo nastalo negde u tom periodu - kasnije je uređivanje mapa od strane korisnika ukinuto baš zbog njihove neozbiljnosti!

Možda će vas zanimati

Jer, inače, ko bi ozbiljan na zvaničnim Google Maps ili Petal Maps aplikacijama stavio POI tačke koje se zovu ovako kako nam glasi naslov vesti?!

Ali, dešava se i to!

Tako u Novom Sadu, na jednoj od najvažnijih raskrsnica u gradu postoji mesto koje se zove Ima ženske ima sve! Zapravo, to je mesto na kojem se putnici za Beograd, Zrenjanin i obližnje delove grada poput Šangaja okupljaju ili čekaju kako bi zajedno putovali.

Iako postoji POI tačka ovog naziva na tom mestu u stvarnosti nema ničega, osim trafo stanice.

Ime ovog mesta dovodi se u vezu sa čuvenim video klipom koji je svojevremeno bio hit na YouTube i drugim društvenim mrežama, ali i zbog nekih drugih razloga (pročitajte malo naše komentare ;) biće jasnije).

Da situacija bude zanimljivija i Petal Maps imaju to isto mesto, samo se ono zove Na ćošku da me pokupe - na istoj lokaciji, tu gde je pomenuta trafo stanica.

Nije nas mrzelo, napravili smo slike mapa i napravili smo slike i Street View prikaza, da možete lepo da vidite ta dva čuvena mesta, za koja ne znamo ko im je autor i kada su nastala :)

Otvorili smo i Here WeGo, ali Ima ženske ima sve i Na ćošku da me pokupe - tamo ne postoje, ali za razliku od Google Maps i Petal Maps Here WeGo nudi sve brojeve objekata i 3D prikaz svega na mapi.

Kakve sve zanimljive nazive poseduju vaše mape koje koristite? Pišite nam u komentarima!

ima zenski ima sve VIDEO
Izvor: MacvaHaos1

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 7

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Željko

Na NBGD kod okretnice tramvaja br. 7 ima sokak koji su imenovali "amburatorska ciganmala".

Zoran

Ima dva razloga. Prvi je sto je bas na tom mestu snimljen klip onog cige "Ce da izadjem na televizor?" koji bas na tom mestu izgovara tu recenicu "Ima zenski, ima sve". Drugi razlog je sto na tom mestu stvarno ima zenski i tu mozete da ih pokupite, ako me razumete :)

liman.ns

To je mesto gde je nastao klip "kako ocenjujete higijenu u gradu". legendaran klip :-) kad pogledate znacete zasto pise" ima zenski ima sve " :-)