HERE GPS NAVIGACIJA VIŠE NEĆE RADITI BEZ INTERNETA? Nova verzija aplikacije potpuno menja mape, izgled i funkcionalnost | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HERE GPS NAVIGACIJA VIŠE NEĆE RADITI BEZ INTERNETA? Nova verzija aplikacije potpuno menja mape, izgled i funkcionalnost

Isprobali smo potpuno novu navigaciju, aplikaciju naslednicu omiljene GPS navigacije kod nas, ali nisu nam se svi detalji dopali, a neće ni vama...

  Izvor: SmartLife / Marko Čavić

BETA verzija HERE WeGo GPS navigacije donosi potpuno nov izgled aplikacije, novu mapu, dodatne opcije, ali i isključuje omiljenu opciju, posebno domaćih korisnika - rad bez interneta!

HERE WeGo je dostupna za Android i HMS telefone i pokazuje nam ono što nas čeka u nekom od budućih ažuriranja ove omiljene GPS navigacije.

Možda će vas zanimati:

Pre svega, interfejs je mnogo čistiji, lakši za snalaženje i sa mnogo manje detalja, a korišćenjem nove aplikacije saznali smo i to da je nova i mapa Srbije. Ima više 3D modela zgrada u više gradova, takođe je na više mesta dodata numeracija, a POI tačke su grupisane i odvojene bojama.

Navigacija kroz aplikaciju je tečnija, skrolovanje je bez trzavica i osetno je brže u odnosu na regularnu verziju aplikacije, a na interfejs je dodata i vremenska prognoza i ostale opcije - saobraćaj uživo, omiljene destinacije ili tačke na mapi (koje je moguće menjati po želji), kao i profil za upravljanje podacima i opcijama mape. U ovoj verziji aplikacije nismo videli 3D građevine od ranije, ali je zato primetno veći broj 3D modela zgrada i kuća na mapi Beograda, Novog Sada i drugih manjih i većih mesta u Srbiji.

Dodata je traka pređenog puta na ekranu navigacije, a tokom navigiranja moguće je koristiti velike prečice za direktno nalaženje najbliže pumpe, restorana ili odmorišta. Takođe, moguće je svesti pretragu pumpi na tip goriva - benzin, bezolovni ili električni punjač.

Nažalost, opcija preuzimanja mape u ovoj BETA verziji HERE WeGo aplikacije je isključena i aplikacija ne radi bez interneta. HERE WeGo v4.0.30 (2874000) verzija nije imala ove opcije, ali postoji mogućnost da će nešto od toga biti u nekoj konačnoj verziji aplikacije. Takođe, u BETA verziji još uvek nije dostupna glasovna navigacija na srpskom jeziku, ali smo gotovo sigurni da će ta stvar biti deo konačne tj. finalne verzije, koja će biti dostupna kroz Google Play i AppGallery uskoro.

Takozvani “look and feel“ aplikacije je potpuno drugačiji, aplikacija je modernija, brža, radi lakše i opcije navođenja od skretanja do skretanja nude sve opcije na koje smo navikli, ali uz čistiji interfejs, koji pomaže da se koncentrišete na vožnju, ali ipak lako pratite kuda idete.

Kako sve izgleda u praksi pogledajte u našoj galeriji, a novu verziju potražite kroz link nakon ažuriranja HERE WeGo navigacije, koje bi trebalo već da vam je dostupno kroz Google Play i AppGallery.

Kako preuzeti HERE WeGo BETA aplikaciju

Preko Google Play prodavnice ukucajte HERE WeGo BETA, pronađite je i instalirajte ili stanite u red za čekanje, pa ćete dobiti informaciju o tome kada će aplikacija biti dostupna za vaš nalog.

Preko AppGallery instalirajte HERE WeGo aplikaciju na isti način - znali smo da ćete misliti da ima neki poseban sistem, ali ne, toliko je lako ;)

Šta vi mislite o HERE WeGo aplikaciji?

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 13

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

nav

nije to jedini navigacioni program. svi programi osim waze imaju offline mape čak i gmaps. tako da će i ova morati da ima za neki offline režim

Kole

To je beta verzija, ne palite vatru. Dok druge navigacije imaju offline režim imaće i ova. Možda ćemo u budućnosti imati stabilan internet na svim putevima Evrope i USA ali sada to svakako nije slučaj, mislite li da će HERE prepustiti drugima napr. brojna planinska područja Nemačke gde je internet jako loš ?

Marko

Ja sam dobio zvanicnu app i ima offline mape.