Google Glass u novoj seksi akciji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Google Glass u novoj seksi akciji

Pojavila se nova aplikacija, koja potencijal Googla Glassa ponovo iskorišćava za podianje potencijala tokom seksa.

 Izvor: Promo.

Nakon pokušaja da se unapredi porno industrija snimanjem "akcije iz novog ugla" i zabrane jedne od seksi aplikacija od strane Googla, najavljena je nova, koja bi trebalo da "doprinese boljem iskustvu" tokom seksa i unapredi ga.

Aplikacija "Sex with Glass" omogućava snimanje tokom seksa i upoređivanje perspektiva oba partnera ili više njih, kako bi onaj drugi ili oni drugi mogli da vide kako to izgleda u perspektivi prvog. Još jedan način korišćenja je tako da se sadržaj sa aplikacije prikaže na udaljenom mobilnom telefonu preko interneta, putem striminga. Svi snimljeni video klipovi nestaju za pet sati, kako bi se zaštitila privatnost korisnika.

U ovom stadijumu razvoja aplikacija planira i mogućnost integracije sa aparatima u "Pametnoj kući", mada nam nije jasno kakve bi veze mogli da imaju kućni uređaji sa seksom, ali dobro, ljudska mašta je neverovatna! Šalu na stranu, Google Glass će biti integrisan sa Nest proizvodima tj. kućnim aparatima i moći će da upravlja domaćinstvom. Recimo, glasovnim komandama preko Google Glassa moći ćemo da isključimo svetlo u sobi, pustimo "sentiš" muziku ili na brzinu petražimo nove poze na internetu. Takođe, moći ćemo da prenesemo "akciju" na pametni TV ili neki drugi pametni uređaj sa displejom.

Sad već postaje zanimljivije, zar ne?! :)

Ostaje nam da vidimo da li će Google zabraniti i ovu aplikaciju, kao što je neke slične ranije. Više slika "Sex with Glass" aplikacije možete pogledati na našoj Facebook stranici.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi