Srpska firma među svetskim IT gigantima | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska firma među svetskim IT gigantima

Srpska kompanija Wireless Media je drugu godinu uzastopno jedini naš izlagač na najvažnijoj svetskoj manifestaciji u oblasti telekomunikacija.

Wireless Media je i ove godine jedina srpska IT kompanija koja ima status izlagača na prestižnom Svetskom kongresu mobilnih tehnologija,Ova kompanija iz Beograda je u Barseloni prezentovala unapređeni WM App Builder, svoj online alat pomoću koga lako i brzo svako može da napravi aplikacije za pametne  telefone.

Osim što možete istovremeno da napravite aplikacije prilagođene za tri najzastupljenije mobilne platforme (Android, iOS i Windows Phone), pomoću WM App Buildera to je moguće učiniti uz znatno manje materijalnog ulaganja. I naravno, za korišćenje ovog alata vam nije potrebno programersko znanje, jer je interfejs vrlo jednostavan za kreiranje, dizajniranje, optimizaciju i objavljivanje mobilnih aplikacija. To može da posvedoči nekoliko hiljada ljudi koji pre upotrebe app buildera nisu imali nikakvo programersko iskustvo, a samostalno su napravili aplikcije spremne za objavljivanje na app storu neke od podržanih platformi.Zbog svega ovoga predstavnici brojnih kompanija iz svih delova sveta su tokom prva dva dana sajma u Barseloni posetili WM štand, koji je pozicioniran u Hali 8 Fira Gran Via, nedaleko od svetski poznate Mozille, IBM-a i Intela.

Pratite nas i na Twitteru, uz #MWC13 i #MONDO_MWC13 oznake, za sve novosti sa najvećeg sajma mobilne telefonije na svetu.

(MONDO)

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA