Više nego udvostručena potražnja kompanija za Samsung savitljivim telefonima | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Više nego udvostručena potražnja kompanija za Samsung savitljivim telefonima

Autor Igor Žeželj

Broj isporučenih Galaxy sklopivih telefona kompanijama više je nego udvostručen, uz posebnu zainteresovanost poslovnih korisnika.

 Udvostručena potražnja za Samsung sklopivim telefonima Izvor: Samsung

Samsung je objavio da je broj prodatih Galaxy Z Fold i Galaxy Z Flip pametnih telefona za korporativnu upotrebu više nego udvostručen u odnosu na isti period prošle godine. Broj sklopivih pametnih telefona koje je Samsung isporučio poslovnim korisnicima od januara do oktobra 2022. godine je povećan za 105% u poređenju sa istim periodom 2021.

Uz očekivanja da isporuka preklopnih pametnih telefona dostigne 16 miliona jedinica širom sveta, što je povećanje za 73%, a očekuje se da prodaja u 2023. godini dostigne 26 miliona jedinica. Jednostavno obavljanje više zadataka istovremeno na velikom ekranu i moćna optimizacija aplikacija za sklopive uređaje takođe doprinose tome da se poslovni korisnici sve više odlučuju za njih.

Prednosti sklopivih telefona za poslovne korisnike

S obzirom da kompanije prelaze na politiku rada sa bilo kog mesta, potrebna im je tehnologija za nove načine ostvarivanja maksimalne produktivnosti. Sklopivi telefoni posebno privlače sektor finansijskih usluga, gde 74% finansijskih savetnika koji su učestvovali u anketi kaže da je stalna povezanost preko mobilnih aplikacija bitna ili ključna.

Sklopivi pametni telefoni predstavljaju idealno rešenje za poslovne korisnike koji obavljaju više zadataka istovremeno. Uprkos tome što su malih dimenzija kada su sklopljeni ovi modeli nude veliki, proširivi ekran, što olakšava rad u poređenju sa standardnim ekranima pametnih telefona.

Proširivi ekran nudi veću radnu površinu i pogodan je za korišćenje funkcija gotovo kao na računaru. Odličan alat za obavljanje više zadataka istovremeno i uparivanje aplikacija, taskbar kao na PC računaru omogućava korisnicima da upravljaju, otvaraju i prelaze sa jedne na drugu aplikaciju bez prekida procesa rada.


Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA