Najpraktičniji punjač za iPhone i Samsung telefone | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najpraktičniji punjač za iPhone i Samsung telefone

Bežični mobilni punjač za sve korisnike telefona, koji podržavaju taj standard punjenja.

  Izvor: Promo/ADATA

ADATA Technology predstavlja CW0050 bežični punjač, novu paradigmu tehnologije bežičnog punjenja. Moderno mobilno doba je donelo mnogo telefona, koji se mogu bežično puniti, uključujući i globalno popularne iPhone 8 i iPhone X, Galaxy Note 8, S8 ili S7 i S7 edge (između ostalih).

Šta je i koliko košta bežično punjenje

IHS Markit, kompanija za analizu i istraživanje tržišta, procenjuje da će tržište bežičnih punjača premašiti 10 milijardi dolara u 2019. godini, a da će do 2020. milijarda pametnih telefona podržavati bežično punjenje. CW0050 predstavlja pokušaj kompanije ADATA da se dobro pozicionira na ovom tržištu, a odlikuju ga debljina od samo šest milimetara, WPC Qi sertifikat, praktični sistem za punjenje koji ne zavisi od orijentacije, kao i minimalistički i elegantan dizajn.

Pored toga, CW0050 je kompatibilan sa celim nizom iOS i Android telefona.

Uz CW0050 ne morate brinuti da li ste napunili svoj telefon ili da li ste poneli punjač i kablove kada putujete. Stavite svoj telefon na CW0050, tako da pokriva ceo Qi logo, i uređaj će početi sa punjenjem. Pored toga, CW0050 može da detektuje bilo koji strani metalni predmet (Foreign Object Detection) na svojoj površini. Ne morate čak ni da brinete da li ćete svoj telefon postaviti u pravom smeru, jer će CW0050 raditi u svim smerovima.

Bežično punjenje brže od „običnog“

Ovaj punjač je prošao najrigorozniju Qi sertifikaciju, a njegovi keramički kondenzatori pružaju izuzetno stabilno snabdevanje strujom. Na njegove performanse ne utiču vreme, temperatura ili napon. Zajedno, ovi faktori čine CW0050 najbezbednijom opcijom za punjenje.

Opremljen najnovijom tehnologijom i kreiran sa bezbednošću u prvom planu, CW0050 koristi najkvalitetnije čipsetove i keramičke kondenzatore, kao i zaštitne mehanizme protiv prekomernog punjenja, prekomernog pražnjenja, pregrevanja, kratkog spoja, prenaponskih udara i prejake struje.

Mogućnost detekcije stranih predmeta (FOD) znači da će CW0050 prestati da prenosi struju kada oseti da se između njega i telefona nalazi metalni predmet, čime se sprečava prekomerna potrošnja struje i smanjuje mogućnost pregrevanja.

Cena punjača biće objavljena naknadno.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi