Ovu Chrome verziju ste čekali - proverite! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovu Chrome verziju ste čekali - proverite!

Internet pregledač Chrome v59 donosi preko potrebna unapređenja za desktop i Android.

 Izvor: Promo/Google

Ako koristite Chrome, posebno na računarima slabije konfiguracije, imamo vrlo lepe vesti za vas. Chrome je u novoj verziji (u našem slučaju Chrome v59.0.3071.86) uvodi poboljšanja koja će osetno ubrzati pregledanje internet stranica, njihovo učitavanje pre svega i smanjiti upotrebu resursa uređaja (desktop i Android).

Google Chrome će blokirati reklame!!!

Pre nego što krenemo na najvažnije opcije napomenućemo da je nova verzija počela da se učitava MacOS, Windows, Linux i Android korisnicima i da ima punu podršku za animirane PNG fajlove, kao i MacOS notifikacije.

Ono što je mnogima najvažnije jeste bolje optimizovan rad koji manje opterećuje radnu memoriju i zahteva upošljavanje manje dostupnih resursa računara, pa bi Chrome od verzije 59 nadalje trebalo da radi ne samo stabilnije, nego i da manje usporava računar. Google je omogućio brže učitavanje internet stranica i promenio način „renderovanja“ sadržaja, što bi u značajnoj meri trebalo da učini rad rasterećenijim i bržim.

Pogledajte promene u Chrome v59 galeriji slika:

Chrome je konačno dobio Material Design za sve delove aplikacije, pa se sadržaji Menija, obaveštenja i druge stvari prikazuju preko kartica. Vizuelno, Chrome Settings i About stranice su potpuno promenjene i omogućavaju aktivaciju opcija korišćenjem klizača, koji su nam poznati sa Android uređaja.

Chrome: Konačno ispravljena iritantna greška!

Chrome sve više liči na zaokružen multiplatformski proizvod, što je dobro i radi odlično i na prosečnim mašinama, što je još bolje. Isporuka Chrome nadogradnje vrši se u fazama i to prvi MacOS, Linux, pa Windows korisnicima, dok će Chrome v59 na Android uređajima biti za koji dan.

Očekujemo vaše utiske nakon nadogradnje! (Klik na tri tačke, potom na Help, a onda na About Google Chrome).

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi