Beograd okuplja elitu internet profesionalaca | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beograd okuplja elitu internet profesionalaca

Srpskoj prestonici pripala je čast da bude domaćin ICMA konferencije - globalnog skupa profesionalaca iz industrije oglasnih sajtova.

 Izvor: Promo/Logitech
Huawei MateBook, Lifestyle, Kafa, Moda, Fashion, PC, Tastatura, Notebook, Računar, Kompjuter, Komp Izvor: Promo/Huawei

Beograd će od 10. do 12. maja biti domaćin velikom broju internet profesionalaca iz celoga sveta. Naime, u to vreme, u hotelu Hajat, biće održana prolećna ICMA konferencija u organizaciji globalnog udruženja pod nazivom International Classified Marketplace Association. Reč je o skupu koji okuplja čelne ljude takozvanih classifieds sajtova, odnosno sajtova za oglašavanje.

Na konferenciji će učestovati predstavnici skoro 50 svetskih kompanija, a biće održana predavanja o trendovima u classifieds industriji, biće predstavljeni dobri primeri poslovanja i upotrebe modernih tehnologija u ovoj oblasti, govoriće se o digitalnoj prodaji, vizualnoj pretrazi, upravljanju bazama podataka, programatik oglašavanju i drugo. Biće održano i nekoliko radionica, a potenciraće se i ono po čemu je ova konferencija poznata: upoznavanje i druženje učesnika, za šta je osmišljen i poseban program.

Na konferenciji će predavati profesionalci iz 25 zemalja (SAD, Velika Britanija, Nemačka, Austrija, Danska, Finska, Norveška...), a Srbiju će predstavljati Bojan Leković, direktor sajta Kupujem prodajem, i Stefan Salom, suosnivač i direktor razvoja Infostud grupe.

Pogledajte ceo program konferencije.

ICMA konferencija se održava dva puta godišnje, u proleće i jesen, a pre Beograda domaćini su bili Amsterdam, Berlin, Talin, Bern, Keln i drugi. Naredni domaćin biće Lisabon. 

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi