Novi Huawei rekord: Preko 100 miliona! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi Huawei rekord: Preko 100 miliona!

Prošlogodišnji oboren, videćemo koliko će izbrojati do kraja ove godine.

  Izvor: Promo/Huawei/Honor

Kompanija Huawei je oborila sopstveni rekord od prošle godine, jer je već isporučila preko 100 miliona telefona tokom 2016. godine, a do kraja nas čeka još uvek dva i po meseca. Za taj period Huawei bi trebalo da isporuči još oko 20 miliona telefona, kako bi ispunio svoj projektovani plan za ovu godinu. Gledajući kako sad stvari stoje na tržištu - Huawei će to lako dostići, piše portal PhoneArena.

Huawei brend sve vredniji, skok za 18 pozicija

Početkom novembra Huawei će predstaviti jedan od najjačih Android telefona, Huawei Mate 9, i to u dve verzije, a sad kad nema Galaxy Note 7 da mu smeta, a LG se povukao sa većine tržišta i V20 je samo delimično dostupan, jasno vam je ko će biti pretendent na prvo mesto za telefone sa velikim ekranom - upravo Mate 9.

Ovo je Huawei Mate 9, biće dostupan u DEVET boja:

Huawei je tokom pet meseci prodao preko šest miliona Huawei P9 uređaja, a rast prodaje tog modela će se verovatno nastaviti, jer je kompanija najavila Huawei P9 Red i Huawei P9 Blue varijante, a prodato je i preko 1.5 miliona novih Honor 8 modela.

Šta kažu u Huawei štabu

Prošle godine u novembru imali smo priliku da vidimo Huawei štab i fabrike u Hong Kongu, Šangaju i Šenženu, kad nam je Kevin Ho, direktor mobilnog sektora te kompanije rekao da će Huawei biti prvi igrač u smartfon trci. Znamo da se nije šalio, to se jasno i vidi…

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

The Huawei P9 TV reklama.
Izvor: Huawei Mobile.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA