Srbin na svetskom StarCraft 2 turniru! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin na svetskom StarCraft 2 turniru!

Beastyqt, srpski StarCraft 2 igrač, na evropskom WESG u Kijevu, startovao je odlično i ubedljivim skorom od 4-0 zauzeo je prvo mesto u svojoj grupi.

  Izvor: Promo/Beastyqt
 Beastyqt StarCraft 2 WESG 2016.
Beastyqt StarCraft 2 WESG 2016.
Izvor: Promo/Beastyqt

Beastyqt, srpski StarCraft 2 predstavnik na Evropskom WESG u Kijevu, odlično je startovao šampionat i ubedljivim skorom od 4-0 je zauzeo prvo mesto u grupi A, čiji su mečevi bili prvi na rasporedu prvog dana. Beastyqt je imao izuzetno tešku grupu u kojoj su se nalazili Nemac ShoWTimE i Holanđanin Harstem, igrači koji su ove godine imali odlične rezultate, ali im to nije pomoglo protiv Beasty-ja koji je bio prosto nezaustavljiv.

Srpski Dota 2 tim ispao sa WESG 2016 turnira...

Otvorio je pobedom od 2-0 u Terran mirroru protiv Španca IBIMarine, da bi zatim protiv Harstema, nakon početnog poraza na Frozen Temple, uspeo da ostane fokusiran i preokrene na 2-1.

Francuz Dayshi bio je treći protivnik u grupi sa Beastyqt, protiv koga je opet uzeo “čistu” pobedu od 2-0.

Poslednji meč bio je i sa verovatno najtežim protivnikom u grupi, Nemcem ShoWTimE, koji je ujedno bio i borba za prvo mesto u grupi.

Odlično je otvorio Beasty i poveo sa 1-0, ali je u drugoj pratiji u odlučujućem trenutku nesrećno izgubio Medivace, pa je njegova Bio kompozicija ostala izuzetno ranjiva, što je ShoWTimE osetio i iskoristio za puš koji je rezultirao pobedom i rezultatom 1-1.

Ipak, Beasty je opet ostao pribran i uspeo da u odlučujućem meču u grupi, na mapi Galactic Process, uzme pobedu za 2-1 i prvo mesto u grupi, koje ga je odvelo direktno u četvrtfinale i samim tim u top 8, što mu je već obezbedilo plasman na WESG svetski prvenstvo, krajem ove godine u Šangaju.

Čestitamo Aleksandru, pratićemo njegove rezultate u plejofu šampionata u Kijevu!

Osim ovde, o igrama čitajte na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs i partite nas na Facebooku,Twitteru i Instagramu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA