Lenovo: Lakše deljenje fajlova i priča u romingu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lenovo: Lakše deljenje fajlova i priča u romingu

Lenovo Connect usluga i aplikacija, dostupni na određenim mobilnim uređajima, omogućavaju brže i jeftinije komuniciranje u romingu.

 Izvor: Lenovo/MONDO portal.

Kompanija Lenovo predstavila je novu globalnu bežičnu roming uslugu pod nazivom Lenovo Connect na Mobile World Congressu.

Kao dugogodišnji virtuelni mrežni operater, kompanija Lenovo imaće u svojoj ponudi uslugu Lenovo Connect, komunikacijsku platformu koja radi na brojnim uređajima i mrežama i prevazilazi tradicionalne granice u vidu posedovanja klasične SIM kartice, a koja će biti dostupna korisnicima na tržištu Kine i EMEA regionu. Lenovo Connect nudi mogućnosti kao što je roming usluga po niskoj ceni, kao i mogućnost da korisnici budu više angažovani pomoću Big Data i cloud usluge koju pruža kompanija Lenovo. Ova platforma pruža jednostavnu, brzu i efikasnu povezanost kompanija svih veličina, a i profesionalaca koji žele da uvek budu povezani.

Na teritoriji Kine, kompanija Lenovo će svoju Lenovo Connect platformu obezbediti na određenim pametnim telefonima i laptopovima pomoću posebne aplikacije. Uz samo jedan klik, korisnici mogu da pristupe Lenovo Connect platformi i uživaju u pristupačnim tarifama za korišćenje interneta kada se nalaze na putovanju u nekoj od 50 zemalja širom sveta. Prvi pametni telefon u Kini koji će imati opciju povezivanja na Lenovo Connect platformu biće LaMeng X3.

U EMEA regionu, Lenovo sarađuje sa svojim poslovnim partnerima kako bi obezbedio Lenovo Connect platformu korisnicima ThinkPad uređaja. Ova platforma biće dostupna na 45 različitih tržišta u EMEA regionu i omogućiće korisnicima da bezbedno komuniciraju i razmenjuju informacije po veoma pristupačnoj ceni. Lenovo Connect će imati specijalizovanu podršku koja će obezbediti korišćenje roming usluga kako u domaćem tako i u inostranom saobraćaju u više od 110 zemalja širom sveta.

Kompanija Lenovo se dokazala kao jedan od najvećih virtuelnih mrežnih operatera i danas ima više od 11 miliona korisnika. Sa više od 400 miliona korisnika na cloud platformi, Lenovo Connect se nadovezuje na strategiju kompanije Lenovo kada je u pitanju pametno povezivanje i integracija cloud usluga i komunikacionih kanala na mobilnim uređajima.

Uz sve veću ekspanziju tehnologije 5G Internet of Things, očekujemo i širenje tržišta telekomunikacija”, izjavio je Vang Šuai, potpredsednik kompanije Lenovo i generalni menadžer kompanije Understanding Telecom. „Lenovo Connect i usluge koje pružamo kao virtuelni mrežni operater pomoći će nam da funkcionišemo u novom, globalno povezanom svetu, koje kreiraju brojni mobilni uređaji, mreže i usluge".

Lenovo Connect će biti dostupan na tržištu Kine od februara na određenim modelima pametnih telefona, a kasnije tokom godine i na laptopovima i tablet uređajima, dok će u EMEA regionu biti dostupan tokom prvog kvartala 2016. godine na ThinkPad uređajima.

Pratite nas, tražite #MobIT_MWC16 oznaku I budite na našoj Facebook, Twitter i Instagram stranici za video, slike i izveštaje sa najvećeg Sajma mobilne telefonije koji se održava u Barseloni. Budite uz nas!

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Uređaji

Testovi