APLIKACIJA ZA SREĐENIJI ŽIVOT: Notepad s beleškama u boji | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

APLIKACIJA ZA SREĐENIJI ŽIVOT: Notepad s beleškama u boji

Aplikacija ima i kalendar u koji mogu da se unesu važni datumi, dele beleške s porodicom i prijateljima, te da se obojeni Notepad poveže sa svim uređajima jednog korisnika.

 Notepad Izvor: Smart Life/ Google Play

Aplikacije koje pomažu u organizovanju života su odavno popularne, pa je mesto na uređajima korisnika s puno obaveza pronašla i ColorNote Notepad Notes, budući da pomaže da se život sredi uz pomoć beleški i spiskova u boji.

Nakon kupovine novog telefona ili nekog drugog uređaja, potrebno je da ga korisnik prilagodi sebi - tako je i s Android tabletima i telefonima, budući da se nakon podešavanja Google naloga, mejl adrese, migracije fajlova, te drugih opštih mesta, počinje s preuzimanjem aplikacija koje su u skladu s potrebama i navikama vlasnika.

Možda će vas zanimati

Svaki korisnik je zasebna ličnost, pa u skladu s tim ima svoje želje i navike, te omiljene alate koji mu pomažu u svakodnevnom životu.

To važi i za aplikacije – posebno za one koje pojednostavljuju dnevne obaveze i korisnike podsećaju na ono što su možda smetnuli s uma.

Pojedine aplikacije na primer služe kao podsetnici, ili za bolju preglednost obaveza, a sređen život znači i srećnije korisnike. U stvarnom svetu pišemo poruke i hvatamo beleške, a u tome nam pomažu i hartije različitih boja, bilo da ih koristimo za označavanje poglavlja u nekoj knjizi ili za poruke koje nas podsećaju na ono što nismo obavili.

Podsetnike često upisujemo i u telefone, ali se gube u moru sličnih zapisa. Ukoliko bi se Notped obojio, život bi postao pregledniji – jedna boja za liste za kupovinu, druga za ideje, treća za podsetnike. Upravo je to ono što nudi ColorNote Notepad Notes.

Aplikacija ColorNote je u suštini digitalna verzija raznobojne hartije iz analognog sveta, samo što su poruke organizovane na ekranu. Korisnik može da zabeleži nešto, ili da kreira listu, te da izabere boju kako bi jednu zabelešku razlikovao od druge.

ColorNote Notepad Notes
Izvor: Smart Life/ @GameZone Arena

Aplikacija ima i kalendar u koji mogu da se unesu važni datumi, dele beleške s porodicom i prijateljima, te da se obojeni Notepad poveže sa svim uređajima jednog korisnika. Slobodno možete nešto i da pamtite, a kad se umorite – pređite na ColorNote Notepad Notes.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA