TIKTOK PLANIRA ISPORUKE HRANE: TikTok Kitchen stiže do kućnog praga | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TIKTOK PLANIRA ISPORUKE HRANE: TikTok Kitchen stiže do kućnog praga

Autor Milan Živanović

Za one koji ne umeju, ili ne žele, da skuvaju recept iz nekog TikTok videa uskoro stiže nova opcija u okviru koje će jelo moći da naruče.

 TikTok telefon Izvor: Smart Life/ Unsplash/ Hello I'm Nik

Izgleda da recepti polako postaju stvar prošlosti, a na to ukazuje i novi TikTok projekat – TikTok Kitchen.

Sigurno je da još uvek ima onih koji čuvaju stare sveske s uputstvima za pripremu omiljenih jela, ali servisi za isporuku hrane ipak imaju sve više posla.

Možda će vas zanimati

Za one koji ne umeju, ili ne žele, da skuvaju recept iz nekog TikTok videa uskoro stiže nova opcija u okviru koje će jelo moći da naruče.

TikTok je najavio da 2022. godine lansira TikTok Kitchen, a okupiće restorane koji su voljni da spremaju recepte iz najpopularnijih videa.

Jela iz viralnih sadržaja bi tako mogla da stižu na kućne adrese onih koji ogladne od gledanja. Spisak će okupljati najpopularnije recepte s TikTok platforme, te ona jela koja se najviše pretražuju preko Google pretraživača.

Za sada nije sigurno da li će popularna jela stalno biti dostupna, jer će se lista menjati na svaka tri meseca. Ne zna se ni koliko će usluga koštati, a planira se oko 300 lokacija u Sjedinjenim Američkim Državama, da bi se broj do kraja 2022. uvećao na oko hiljadu.

Zarade će ići kreatorima koji su zaslužni što se neko jelo našlo u meniju, a deo sredstava će služiti za nove projekte koji bi trebalo da ohrabre druge da se pridruže ideji. Projekat je nastao u saradnji sa Virtual Dining Concepts, koja s tradicionalnim restoranima radi na pripremanju recepata njenih klijenata, na primer Maraje Keri.

TikTok
Izvor: Smart Life/ @PerfectTikTok

Ovaj potez ne znači da se TikTok udaljava od društvenih mreža, već se radi o kampanji koja bi snimke trebalo da pretvori u prava jela.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA