MOŽE LI SE ŽIVETI OD TIKTOK MREŽE U SRBIJI? Korisnici moraju da skupe desetine miliona pregleda za prosečnu platu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MOŽE LI SE ŽIVETI OD TIKTOK MREŽE U SRBIJI? Korisnici moraju da skupe desetine miliona pregleda za prosečnu platu

Ako želite da budete full-time tikotoker bolje spremite odličan sadržaj!

  Izvor: MONDO / Samsung

TikTok mreža veoma brzo je napravila revoluciju među društvenim mrežama.

Fanatici društvenih mreža, odavno razmišljaju kako da unovče svoje kratke video priloge i da zarade što više od TikTok snimanja, takođe.

Možda će vas zanimati

Zainteresovana mogućnostima zarade na TikTok platformi, kompanija Cashfloat, obradila je prikupljene podatke kompanije Lick.co i otkrila koliko pregleda je potrebno građanima 44 evropske zemlje da bi zaradili prosečnu godišnju platu na ovoj mreži.

U pitanju su neto iznosi, a kompanija Cashfloat ekskluzivno za SmartLife otkrila je koliko srpskim korisnicima ove mreže treba pregleda da bi zaradili 6.744 evra, koliko su otkrili da je neto prosečna godišnja zarada u Srbiji (mesečno je to 562 evra).

Da bi se u Srbiji zaradila pomenuta suma potrebno je skupiti gotovo 22 MILIONA TikTok pregleda za godinu dana! Tačnije, potrebna su 21.692.943 TikTok pregleda! Dnevno je domaćem tiktokeru tako potrebno čak 59.432 pregleda, što je, priznaćete, izuzetno veliki broj!

Pre svega ovoga, da biste se kvalifikovali za TikTok Creator Fund, morate da imate 10.000 potvrđenih realnih pratilaca i minimum isto toliko jedinstvenih pregleda u poslednjih 30 dana.

Po ovim parametrima naša zemlja je na 33. mestu u Evropi. Na prvom mestu je Lihtenštajn, a slede ga Švajcarska, Luksemburg, Danska, Norveška, Švedska, Irska, Austrija, Velika Britanija i Nemačka.

U ovu sumu nisu uračunate sponzorisane objave, samo zarada generisana od pregleda!

U Lihtenštajnu tiktoker, da bi zaradio godišnju neto platu, mora da sakupi čak 188.577.327 pregleda, u Švajcarskoj 174.226.727, a u Luksemburgu 137.879.129. Godišnje zarade u ovim zemljama su procenjene na 58.644 evra, 54.144 evra i 42.876 evra.

U tabeli dostavljenoj za SmartLife, Cashfloat prikazuje prve 22 zemlje na listi po istim parametrima. Uz Srbiju, Hrvatska je na 26. mestu, Crna Gora odmah iza nas, Bosna i Hercegovina na 36, Republika Makedonija na 37, a poslednja na listi je Jermenija.

Zanimljivo je da se mesečno širom sveta pojavi najmanje 57.200 upita u pretrazi naslovljenih “Kako da zaradim na TikTok mreži“ i najmanje 33.600 pretraga “Kako da dobijem TikTok pratioce“.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA