NOVA APLIKACIJA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Kako da uz pomoć nje napravite 3D fotke kao iz crtaća za Instagram i Facebook | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVA APLIKACIJA HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Kako da uz pomoć nje napravite 3D fotke kao iz crtaća za Instagram i Facebook

Potrebno je da obratite pažnju i na pravila privatnosti ove aplikacije.

  Izvor: MONDO / Samsung

Ukoliko ste aktivni na društvenim mrežama, postoji velika šansa da ste naišli na "animirane verzije" svojih prijatelja.

Takve fotografije možete i sami da napravite i to veoma lako uz pomoć aplikacije Voila AI Artist.

Možda će vas zanimati:

Uz pomoć te aplikacije možete da otpremite neku vašu staru sliku ili potpuno novu fotografiju da napravite, a potom će ta aplikacija da napravi izmene, te će krajnji rezultat izgledati kao da ste izašli iz nekog Pixar ili Disney animiranog filma. Pored toga, uz pomoć Voila AI Artist možete da napravite karikature, fotografije kao da su iz doba renesanse, itd... Ova besplatna aplikacija je dostupna za iOS i Android uređaje, ali kao sve aplikacije sličnog tipa i ona poseduje dosta reklama koje mogu da se uklone ukoliko kupite Voila AI Artis.

Kako da koristite Voila AI Artist

  • Preuzmite aplikaciju putem App Store ili Google Play Store prodavnice. Jednom kada je instalirate i pokrenete, potrebno je da toj aplikaciji dozvolite pristup za korišćenje kamere i vaše memorije.
  • Izaberite jedan od četiri ponuđena stila: 3D crtani filter, renesansa, 2D crtani i karikatura.
  • Nakon što se odlučite koji ćete filter koristiti, imaćete tri ponuđene opcije da izaberete fotografiju. To može da bude potpuno nova fotografija, neka stara slika iz vaše galerije, ili možete unutar aplikacije da pronađete fotografiju neke slavne osobe. 
  • Jednom kada ste izabrali fotografiju, proces nanošenja filtera će započeti, te je potrebno nekoliko minuta dok veštačka inteligencija ne završi svoj posao. Ukoliko se odlučite da kupite tu aplikaciju, vreme čekanja je drastično smanjeno.
  • Nakon što AI završi ceo proces, dobićete četiri rezultata, odnosno orignalnu plus tri različite verzije vaše slike, koju možete dodatno da sredite, da podelite sa vašim prijateljima na društvenim mrežama kao što su Instagram, Facebook ili WhatsApp ili prosto da je sačuvate.

Kako je u pitanju besplatna aplikacija, tokom svih ovih koraka ćete najverovatnije da naletite na nekoliko reklama zbog kojih ćete morati da sačekate 15-20 sekundi kako bi iste isključili.

Kako AI Artist koristi lične podatke korisnika  

Kompanija WeImagine.AI koja stoji iza ove aplikacije, napominje da će se vaše fotografije izbrisati posle 24 do 48 sati, nakon što je poslednja fotografija korišćena u aplikaciji. Kako prenosi CNet, ova aplikacija prikuplja identifikacione podatke o vama, vašem telefonu i online aktivnosti i potom deli iste sa oglašivačima van zemlje u kojoj se nalazite, Pored svega toga, ova aplikacija deli vaše lične podatke sa njenim partnerskim kompanijama.

"Kada koristite besplatnu verziju naše aplikacije, mi radimo sa reklamnim partnerima unutar aplikacije. Te reklame dostavljaju oni i mogu da budu bazirane po upotrebi vaših aplikacija ili vašoj aktivnosti na internetu" - istakli su iz WeImagine.AI. U galeriji možete pogledati šta ova aplikacija prikuplja od korisnika.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA