2014 FIFA World Cup: Najbolja sportska simulacija? | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

2014 FIFA World Cup: Najbolja sportska simulacija?

Prestižni igrački portali ocenili su novu FIFA simulaciju fudbala jednom od najboljih igara svog žanra ikada! Da li se slažete sa ocenama?

  Izvor: ScreenShot/YouTube.

GameSpot je 2014 FIFA World Cup Brasil ocenio sa "Odlična", IGN je bio nešto skromniji, pa je uz opis igre okačio da ona savršeno prenosi atmosferu spektakla i zabavna je za igranje. Domaći magazin "Svet kompjutera" opisao je novo FIFA izdanje kao jednu od najboljih sportskih simulacija ikada, u kojoj ćete uživati bez obzira na to da li ste igrač PES ili FIFA serijala. Ova igra nije samo ispeglana verzija prethodne FIFA 14 igre, ali su nešto niže ocene, uglavnom osmice, razultat odluke da 2014 FIFA World Cup Brasil ne bude "next generation" konzolni naslov, nego "igra samo za PS3 i Xbox 360". Još jedan razlog za niže ocene jesu animacije publike, koje još uvek nisu na nivou sa drugim elemntima igre.

Neke od igrača obradovaće podatak da igra nudi i srpski tim u okviru karijernog moda (pored druga 202 tima) nazvanog "Road to the FIFA World Cup", koji preko kvalifikacija vodi pravo na Svetsko prvenstvo! Mod za treniranje omogućava "bildovanje" forme pojedinačnih igrača, koji će napredovati i na taj način dobiti mogućnost da na zvaničnim utakmicama pruže bolje partije. S tehničke strane igra je maksimum koji pomenute konzole mogu da iznesu i teško joj se može pronaći bilo koja mana. Kod nas je to možda cena originalne igre od oko 60 evra, ali to nema veze sa kvalitetom igre, nego sa našom situacijom o čemu nećemo diskutovati ovom prilikom.

2014 FIFA World Cup Brasil se za PS3 i Xbox 360 pojavila 15. aprila, pa ako ste je već igrali vaše komentare i savete očekujemo i na našoj Facebook MobIT stranici. U nastavku je jedan od nama najboljih opisa igre, koje je uradila IGN ekipa. Uživajte!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA