VIBER UPOZORIO KORISNIKE U SRBIJI: Prestanite to da radite! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIBER UPOZORIO KORISNIKE U SRBIJI: Prestanite to da radite!

Na zvaničnoj Viber Srbija grupi administratori grupe ostavili su jasne poruke o zaštiti korisnika.

 Viber saveti za privatnost i bezbednost Izvor: Viber

Koliko je Viber popularan u Srbiji govori podatak da čak devet ljudi od 10 koji imaju mobilni telefon imaju upravo i Viber aplikaciju.

Rakuten kompanija, matična kompanija Viber aplikacije, čije je zvanično ime Rakuten Viber (ako niste znali), konstantno radi na unapređenju bezbednosti aplikacije i zaštiti privatnosti korisnika.

Možda će vas zanimati

S tim u vezi na zvaničnoj Viber Srbija zajednici (Community) osvanule su i nove i vrlo direktne poruke u vezi sa zaštitom privatnosti svakog pojedinca onlajn, ne samo korisnika Viber aplikacije.

Privatnost i onlajn bezbednost imaju nekoliko slojeva tj. svi smo kovači svoje privatnosti i onlajn bezbednosti kako na Viber-u, tako i na internetu onlajn, ali ono što je Viber poslao kao savet, ali i upozorenje svojim korisnicima su verovatno stubovi na kojima privatnost i sajber bezbednost počivaju.

"Bezbedno okruženje za komunikaciju je naš glavni prioritet, na kom konstantno radimo kako bismo unapredili aplikaciju. I zapamtite - ne delite svoje lične ili bankovne podatke sa strancima i čuvajte se linkova koji vas vode na spoljne izvore", objasnio je Viber i podvukao da se o privatnosti brine kako sama aplikacija tj. njeni tvorci, ali i sami korisnici.

Više saveta u vezi sa Viber privatnošću, ali i zaštiti privatnosti i onlajn bezbednosti pronađite na našim linkovima tj. u vestima od ranije.

Ukoliko želite da kažete nešto u vezi sa ovom temom - komentari su vaši!

Only on Viber: 100% Privacy You Can Trust
Izvor: Viber

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA