KAKO DA BUDETE UVEK SPREMNI: Nije lako, ali postoji pametan način za tako nešto! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA BUDETE UVEK SPREMNI: Nije lako, ali postoji pametan način za tako nešto!

Stavite ga i pratite uputstva - toliko je lako!

  Izvor: SmartLife / Huawei

Ubrzan tempo života i stres često dovode do toga da nedovoljno brinemo o sopstvenom zdravlju.

Ipak, svesni smo značaja dobrih navika i zato tražimo nove načine koji će nam pomoći da poboljšamo kvalitet života.

Možda će vas zanimati

Na sreću, pametni uređaji poput pametnih satova su tu da nam olakšaju posao.

Novi Huawei Watch GT 3 je primer pametnog sata koji nam omogućava da pratimo svoje zdravlje i inspiriše nas da budemo aktivniji.

Svakodnevno blagostanje zavisi od mnogih faktora kao što su količina i kvalitet sna, nivo stresa i fizička aktivnost. Sve je to mnogo lakše postići ako preduzimate male korake i imate prilagođen plan aktivnosti koji vas podstiče na akciju.

Bez obzira na to koju verziju Huawei Watch GT 3 izaberete - smelih 46 mm ili delikatnijih 42 mm - on je idealan pomoćnik koji vas može inspirisati da brinete o sebi i pronađete svoju ravnotežu.

Prati svaki otkucaj vašeg srca

Huawei Watch GT 3 će vam pomoći da pratite sve značajne zdravstvene parametre kao što su puls i SpO2, ali i kvalitet sna, stres, temperaturu kože ili menstrualni ciklus. Novi pametni sat je opremljen TruSeen 5.0+ tehnologijom za precizno praćenje otkucaja srca, koja vam omogućava efikasnije vežbanje.

Tu je, takođe, i opcija celodnevnog praćenja SpO2 - u svim okolnostima. Pored SpO2, još jedan bitan parametar je i temperatura vaše kože. Novi pametni sat meri i ovaj kriterijum, pa uz vidžet za temperaturu kože koji je dostupan u aplikaciji Huawei Health, vaš Huawei Watch GT 3 će vas obavestiti kada se temperatura promeni.

Naspavajte se

Dešava se ponekad da imamo probleme sa spavanjem, zbog kojih se sutradan osećamo umorno i slabije funkcionišemo.

Huawei Watch GT 3 će vam pomoći da poboljšate kvalitet sna. Ovaj sat opremljen je Huawei TruSleep 2.0 tehnologijom koja prati faze spavanja, disanje, kvalitet sna i puls u realnom vremenu. Ako imate problema sa spavanjem, vaš pametni sat će vam pomoći da identifikujete šest najčešćih uzroka i ponudiće vam predloge za poboljšanje.

Osim toga, promene navika, poremećaj ravnoteže između poslovnog i privatnog života ili manjak društvenih kontakata mogu poremetiti naš spokoj. Huawei Watch GT 3 prati nivoe stresa 24 sata i, zahvaljujući podacima koje prikuplja, možete promeniti svoje dnevne navike kako biste sprečili stresne situacije.

Pronađite svoju omiljenu sportsku disciplinu

Ako volite sport, a dosadile su vam trenutne aktivnosti, Huawei Watch GT 3 vam može pomoći da otkrijete nove sportove. Naime, sat nudi preko 100 režima za vežbanje, uključujući i 18 profesionalnih. Ako volite da trčite, Huawei Watch GT 3 će prilagoditi plan vežbanja vašoj spremnosti, ličnim ciljevima i navikama, a pomoću aplikacije Huawei Health možete da pratite sopstvene rezultate.

Novi Huawei GT 3 ima bateriju koja može trajati i do 14 dana za verziju od 46 mm i do sedam dana za verziju od 42 mm. Pouzdana baterija obezbeđuje vam da u potpunosti uživate u svim funkcijama koje donosi elegantni Huawei Watch GT 3.

Koji Huawei Watch GT 3 ćete izabrati?

Uz kupovinu Huawei Watch GT3 46 mm ili 42 mm, u periodu do kraja 2021. godine na poklon dobijate dve dodatne narukvice namenjene za izabrani sat. U ponudi su različiti modeli, a vi sve pogledajte na Huawei Srbija stranici!

Cena sata je oko 330 evra za model od 42 milimetra i oko 408 evra za model od 46 milimetara i dostupan je sa nekoliko različitih vrsta kaiševa uključujući hipoalergijske sportske modele, elegantne kožne i premijum metalne serije u muškom i ženskom izdanju.

Svi detalji o Huawei Watch GT3 satu čekaju vas u našoj premijernoj vesti.

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA