AŽURIRAJTE SVOJE HUAWEI SATOVE: Verovatno najbitniji update do sada donosi broje nove funkcionalnosti | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

AŽURIRAJTE SVOJE HUAWEI SATOVE: Verovatno najbitniji update do sada donosi broje nove funkcionalnosti

Vlasnici Huawei HarmonyOS satova vreme je da posetite Huawei Health aplikaciju.

  Izvor: SmartLife / Marko Čavić

Ako koristite bilo koji sat Huawei kompanije, koji ima HarmonyOS vreme je da posetite Update sekciju odmah!

Čeka vas jedno od najvažnijih ažuriranja do sada, koje omogućava brojne nove funkcionalnosti i otključava do sada zamrznute opcije.

Možda će vas zanimati

Pre svega - Huawei je i u Srbiji otključao eSIM funkciju, koja je dostupna na svim domaćim mrežama i odmah ste u mogućnosti da je koristite.

Potrebno je samo da od operatora mejlom ili preko aplikacije tražite eSIM QR kod sa objašnjenjima, povežete sat i telefon putem Huawei Health aplikacije, otvorite eSIM meni, potom skenirate QR kod operatora i to je to - možete isti broj sa telefona da koristite i na satu, čak i kad je telefon mimo vas.

Drugo veoma važno poboljšanje je mogućnost odgovora na poruke sa samog sata u brojnim aplikacijama - testirali smo klasične SMS poruke, Messenger i WhatsApp aplikacije na koje kad dobijete poruku možete da vratite neku generičku, unapred spremljenu, da kuckate poruku preko tastature ekrana ili da izdiktirate poruku u mikrofon sata, pa da ga on spakuje u tekst.

Sat Huawei Watch 3 i istovremeno Watch 3 Pro dobio je i režim spavanja, koji sprečava uključivanje ekrana senzorom pokreta tokom zadatog vremena za odmor ili spavanje i optimizaciju funkcije da se ekran uključi kad se zglob okrene ka licu korisnika. Dodata je i opcija izbora reprodukcije muzike (telefon, slušalice, zvučnik…) na odabranom uređaju, kao i opcija pretrage muzike na satu ili povezanoj aplikaciji na telefonu.

Verzija HarmonyOS softvera i dalje je 2.0.1, ali u pripremi je HarmonyOS 2.1, koji se trenutno može pronaći na satovima Huawei Watch GT 3, koji će tokom decembra biti dostupan i kod nas.

Veličina ažuriranja je 301 megabajt, a verzija softvera nakon ažuriranja je 2.0.0.197 (SP1C432E195R1P195) i ažuriranje traje oko 15 minuta. Tokom ažuriranja sat se resetuje nekoliko puta, a preuzimanje novog softvera najbolje je obaviti preko Wi-Fi veze na samom satu.

Ako imate Huawei Watch 3 satove - ažurirajte ih već sada!

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA