VIBER REŠIO JEDAN OD NAJČEŠĆIH PROBLEMA: Ažurirajte aplikaciju i imaćete i vi novu mogućnost čitanja poruka | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIBER REŠIO JEDAN OD NAJČEŠĆIH PROBLEMA: Ažurirajte aplikaciju i imaćete i vi novu mogućnost čitanja poruka

Rešite jedan od najčešćih problema gotovo svih aplikacija za dopisivanje.

 Viber Izvor: SmartLife / Viber

Bez obzira na to koju aplikaciju za dopisivanje koristite verovatno vam se s vremena na vreme desi situacija da imate poruku, koju ne vidite u četovima, a ostala je pročitana.

To je ili neki bag, koji može biti do ko zna čega, ali je važno da sa nekim od poslednjih ažuriranja dobijate opciju da se toga rešite.

Možda će vas zanimati

Ako vam se nakupilo poruka koje ne želite da čitate, a želite da vas Viber ne podseća više na njih ili imate problem koji smo opisali na početku - ažurirajte Viber aplikaciju.

S nekim od ažuriranja, nismo tačno sigurni koja verzija će kome doneti ovu mogućnost, ali dodata je opcija da “pročitate“ sve zaostale poruke odjednom i prilično je lako iskoristiti je.

Dovoljno je zadržati ikonicu Ćaskanja par sekundi i pojaviće vam se iskačući prozor koji kaže “Označi sva ćaskanja kao pročitana“. Kliknite na tu poruku i to je to - sve poruke koje su zaostale ko zna od kada ili želite da izbegnete - biće “pročitane“.

Viber upozorava da ova opcija ne može da se opovrgne i mi još dodajemo da će sagovornici čije ste poruke možda namerno ignorisali dobiti oznaku statusa da ste pročitali te poruke, iako je to učini sistem umesto vas (pošiljalac će nakon vašeg klika na poruku gore dobiti ona dva otkačena ljubičasta znaka).

Nama se opcija prikazala u Viber aplikaciji verzije 16.4.5.2, ali znamo da je imaju i neki korisnici koji imaju ranije verzije aplikacije. To znači da se opcija aktivira selektivno i kad i vama bude dostupna stići će vam obaveštenje o tome u vidu plavog oblačića iznad ikonice Ćaskanja.

Osim toga, kao što se vidi u našoj galeriji - dodat je i unapređen sistem pravljenja rezervne kopije podataka, koji na jednom ekranu objedinjuje i multimediju i vreme bekapovanja i druge opcije

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA