VIBER UNAPREDIO GRUPNO ČETOVANJE: Omogućene poruke koje nestaju i u četovima sa više od 2 korisnika | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIBER UNAPREDIO GRUPNO ČETOVANJE: Omogućene poruke koje nestaju i u četovima sa više od 2 korisnika

Popularna opcija nestajućih poruka dodata i za četove u kojima se dopisuje više korisnika.

 Viber grupni čet nestajuće poruke Izvor: SmartLife / Viber

Nakon što je omogućio video i foto filtere Snapchat aplikacije u okviru kamere za sve korisnike, Viber omogućava još jednu opciju.

Nestajuće poruke, koje se izbrišu nakon zakazanog perioda vidljivosti, dolaze i u četove u kojima se dopisuju više od dva učesnika.

Možda će vas zanimati

Predstavljanje ove opcije poklapa se sa prelaskom magične brojke od milijardu preuzetih aplikacija sa Google Play prodavnice i dostupna je svim korisnicima - iOS, Android i HMS.

Opcija zakazivanja nestanka poruke iz četa dostupna je jednostavnim pritiskom na poslatu poruku i odabirom vremena za koje poruka mora da nestane. Takođe, da bi ova opcija bila dostupna potrebno je ažurirati Viber aplikaciju na poslednju dostupnu verziju.

Korisniku je ostavljen izbor između 10 sekundi, nakon čega će poruka nestati ili jednog minuta, sat vremena, 24 sata ili odmah nakon što je korisnik u četu pročita. Takođe, na svim Android 6 uređajima i novijim neće biti omogućeno pravljene snimka ekrana ili slike kad se aktivira ovakva poruka ili njeno prosleđivanje i kopiranje.

Sve poruke u okviru Viber aplikacije, kao i pozivi glasom ili video konferencije su enkriptovani s kraja na kraj i nije ih moguće pratiti, ali će ova opcija sigurno omogućiti nekim korisnicima da se osećaju još sigurnije.

Viber nestajuće poruke video (MobIT)
Izvor: Viber

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 2

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Suzana

Ja viber ne mogu koristiti tako mi je napisao security zbog uvredljivilj poruka. Samo neznam kako da me prijavi grupa koja ne postoji a jedino sa familijom i decom se cujem i vidim jer sam 1500km daleko u inostranstvo. To mi je bila jedina veza sa osobama koje volim i koji mi nedostaju. Ali zato mi stizu kojekakve vulgarne poruke i pozivi koje niko nikad ne sanira. Hvala

Tupson

Ne mogu pronaći opciju Nestajajuće poruke na Viber Desktopu???

Najnovije

Uređaji

Testovi