Ovih 12 serija su pirati u Srbiji najviše skidali sa torenta u 2023. godini | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovih 12 serija su pirati u Srbiji najviše skidali sa torenta u 2023. godini

Autor Ilija Baošić

Koje serije su bile najpopularnije među piratima u 2023. godini? Saznajte u nastavku

 12 najboljih serija među piratima u Srbiji 2023 Izvor: HBO

Proslavili smo početak 2024. godine, napravili planove i sebi postavili ciljeve za naredni period. Ipak, nije loše da se osvrnemo na prethodnih 365 dana. Praznici su idealno vreme da za dobar provod u krugu porodice i prijatelja, ali i odlično vreme da malo predahnemo i pogledamo neku seriju. S tim na umu, ako nemate ideju šta da gledate tokom praznika, donosimo vam spisak 12 serija koje su pirati u Srbiji najviše skidali sa torenta u 2023. godini.

U 2023. godini smo imali priliku da vidimo premijere velikih produkcija, nastavke, završetke, ali i neka velika razočarenja. HBO je sredinom januara izbacio pravi hit, The Last of Us, koji je oduševio gledaoce širom planete. Odgledali smo finalnu sezonu serije Ted Lasso, ali i poslednji put gledali Henrija Kavila u glavnoj ulozi serije The Witcher.

 Treća sezona serije The Witcher dostupna na Netflix platformi Izvor: Netflix

Naravno, na raspolaganju smo imali stotine drugih naslova, a prema informacijama sa sajta IKnowWhatYouDowload, ovih 12 serija su Srbi najviše skidali sa torenta u 2023. godini:

  1. The Last of Us
  2. The Mandalorian
  3. Silo
  4. Foundation
  5. Ahsoka
  6. Rick and Morty
  7. House of the Dragon
  8. The Witcher
  9. The Wheel of Time
  10. Ted Lasso
  11. Succession
  12. Star Trek: Picard

Ako pirateriju sagledamo izvan granica naše zemlje, mnoge od gore navedenih naslova ćemo naći i na globalnoj listi. Popularne serije među piratima u svetu su i The Simpsons, Grey's Anatomy, Game of thrones, Loki i The Blacklist, ali pobedu je u oba slučaja odneo The Last of Us.

Ukoliko nemate vremena za seriju, od velike koristi će vam biti lista 12 najpopularnijih filmova koje su Srbi skidali sa torenta u 2023. godini.

The Last of Us trejler
Izvor: HBO Max

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

bole

silo solidan,foundation postao dobar tek na kraju,generalno mnogo nebitnih likova koji smaraju.from je odlicna serija,vuce malo na lost...samo ubacuju nove stvari bez da bilo sta resavaju ali nema nista slicno i bolje.i ove korejske serije slabo nesto...generalno bezvezna godina i za filmove i za serije.