Izašla treća sezona serije The Witcher: Bacite novčić svom Henriju Kavilu | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izašla treća sezona serije The Witcher: Bacite novčić svom Henriju Kavilu

Netflix je zvanično lansirao treću sezonu serije The Witcher, poslednju u kojoj ćemo gledati Henrija Kavila u glavnoj ulozi.

 Treća sezona serije The Witcher dostupna na Netflix platformi Izvor: Netflix

Mišljenja publike su pomešana kada je serija The Witcher u pitanju. Međutim, gotovo svi su saglasni da je Henri Kavil bio idealan izbor za Geralata od Rivije. Upravo zato je treća sezona serije, koja je upravo objavljena na Netflix platformi, posebna, jer je ujedno i poslednja u kojoj ćemo gledati popularnog glumca u ulozi vešca.

Kao što je to uradio sa svojom hit serijom Stranger Things, Netflix je odlučio da ne izbaci odmah celu treću sezonu The Witcher-a, već da to učini iz dva dela. Gledaoci koji danas požele da bindžuju avanture sedog lovca na čudovišta će na raspolaganju imati pet epizoda, dok će na preostalih tri morati da sačekaju gotovo mesec dana, odnosno 27. jul.

Kako je treća sezona tek puštena, još uvek nismo imali priliku da je pogledamo, nadamo se da se strepnje fanova neće ostvariti, pogotovo nakon reči producenta da nove avanture "neće blisko pratiti knjige". Iako Henri Kavil nikada nije naveo razlog svog odlaska, mnogi tvrde da je upravo ovo odstupanje od izvornog materijala glavni uzrok.

Poznato je da je Kavil veliki ljubitelj knjiga o čuvenom vešcu, kao i da je pasionirani gejmer, pa ostaje da se vidi da li će miljenika publike uspešno uspeti da zameni Lijam Hemsvort, novi izbor kreatora serije za glavnu ulogu. Do tada, držimo palčeve se da utisci nakon nove sezone biti mnogo bolji od prethodne, a vi nam svakako javite svoje mišljenje nakon prvih pet epizoda.

"Dok se monarsi, magovi i zveri kontinenta nadmeću da je zarobe, Geralt odvodi Siri kako bi je sakrio, odlučan da zaštiti svoju novoujedinjenu porodicu od onih koji prete da je unište", piše u zvaničnom rezimeu treće sezone.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA