Bing veštačka inteligencija je sada dostupna svima i razume srpski | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bing veštačka inteligencija je sada dostupna svima i razume srpski

Vreme je da proverite šta može Microsoft veštačka inteligencija - bez čekanja.

 Bing Chat veštačka inteligencija dostupna svima, slike na srpskom Izvor: YouTube / Bing

Microsoft je objavio da je novi Bing pretraživač, koji pokreće veštačka inteligencija, od danas dostupan svima. Ukoliko vas je lista čekanja sprečavala da isprobate njegove mogućnosti, sada je idealna prilika da to učinite. Dodatno, kompanija je najavila neke nove funkcije koje je dobio Bing Chat, kao i proširenje mogućnosti Image Creator alatke.

Bolje Bing Chat iskustvo

Bing je napravio veliki iskorak u korisničkom iskustvu, pa će pored smislenih odgovora na pitanja korisnika, sada moći da prikazuje grafikone i poboljšano formatiranje teksta, a Microsoft tvrdi da će ovo u velikoj meri pomoći u potrazi za željenim informacijama.

Razgovori koji se vode na Bing Chat-u će uskoro biti dostupni kroz istoriju ćaskanja, koju će korisnici moći da dele i izvezu. Ovo znači da će korisnici u svakom momentu moći da se vrate na prethodne razgovore.

Dodatno, Microsoft će dozvoliti developerima da razviju dodatke treće strane za Bing Chat, slično kao što je to omogućeno ChatGPT Plus pretplatnicima.

Generisanje slika od sada i na srpskom

Microsoft je proširio mogućnosti Image Creator alatke dodavanjem preko 100 jezika, među kojima je i srpski. Na ovaj način, korisnici mogu da od veštačke inteligencije zatraže kakvu god sliku požele na maternjem jeziku, a Bing će dati sve od sebe da je generiše. Nismo propustili da i sami isprobamo kako radi generisanje slika na srpskom, a ovo su rezultati:

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA