KAKO DA VAM INSTAGRAM OBJAVE IZGLEDAJU BOLJE: Naučite par sjajnih trikova za kameru i obradu slike | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA VAM INSTAGRAM OBJAVE IZGLEDAJU BOLJE: Naučite par sjajnih trikova za kameru i obradu slike

Da bi Stories sadržaji bili što bolji, potrebno je da kreator poznaje Camera Tools opciju, u okviru koje može da podešava alate za kameru tako da snimci budu u skladu s porukom koju želi da prenese.

 Instagram na ekranu telefona Izvor: Smart Life/ Pexels/ Omkar Patyane

Korisnici širom sveta su se već navikli na Instagram Stories, pa je mnogo onih kojima je pregledanje ovih sadržaja jedna od omiljenih dnevnih aktivnosti.

Da bi Stories bili što bolji, potrebno je da kreator poznaje Camera Tools opciju, u okviru koje može da podešava alate za kameru tako da snimci budu u skladu s porukom koju želi da prenese.

Možda će vas zanimati

Instagram Camera Tools su toolbar opcije koje iskaču svaki put kad korisnik uđe u sekciju za postavljanje Stories sadržaja – tu su različite funkcije koje omogućavaju postavljanje drugačijih tipova sadržaja.

Izbor uključuje Create mode, Boomerang, Layout, Hands-Free, Multi-Capture, te Level, a preciznim podešavanjima svako može da dođe do savršenog posta.

Da bi se ušlo u Camera Tools neophodno je da se otvori Instagram, te da se klikne na profilnu fotografiju u gornjem levom uglu i potom na kameru. S leve strane ekrana se zatim pojavljuje padajući meni, a da bi se video ceo spisak dovoljno je da se klikne na strelicu koja se nalazi na dnu liste.

Za bolji Instagram Stories
Izvor: Smart Life/ @Justin Brovn

Spisak je dakle obično s leve strane, ali oni kojima to ne odgovara mogu da ga presele na desnu stranu ekrana, ako odu u podešavanja (kružić u gornjem desnom uglu u okviru Instagram Story), pronađu „Camera Tools“ opciju, kliknu na beli kružić pored kojeg piše „Right Side“ i potom na „Done“ u gornjem desnom uglu.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA