RAD NA DALJINU JE POSTAO BOLJI: Ovaj trend će se nastaviti zato ga olakšajte sebi još više | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAD NA DALJINU JE POSTAO BOLJI: Ovaj trend će se nastaviti zato ga olakšajte sebi još više

Rad na daljinu je neminovan trend koji će se zasigurno nastaviti i u narednoj deceniji.

 A1 Srbija Izvor: SmartLife / A1 Srbija

Svi smo očevici velikih promena informaciono-komunikacionih tehnologija.

Stručnjaci predviđaju da će naredna decenija biti era informacija, podataka, znanja i tehnološkog napretka.

Možda će vas zanimati

Mogućnost rada na daljinu i fleksibilno radno okruženje postali su glavne prekretnice savremenog načina poslovanja.

Danas se veliki broj poslova može obavljati na daljinu, od kojih su neki već ustaljeni kao remote poslovi.

Među njima se izdvajaju: copywriting, digitalni marketing, podučavanje, prevođenje, web dizajn, programiranje itd. Sama ideja da se posao može obavljati s bilo kojeg mesta - kod kuće ili iz vikendice, na moru ili na planini - više je nego primamljiva i u praksi se pokazala kao veoma dobra i za zaposlene i za poslodavce.

U periodu od samo dve godine svima je postalo jasno da su prednosti rada na daljinu nebrojene. One se prvenstveno ogledaju u mogućnosti da se napravi bolji balans između poslovnog i privatnog života.

Rad od kuće ljudima omogućava da uspešnije usklade porodične obaveze, prvenstveno one oko dece. Takav način organizacije im pruža i više vremena za fizičku aktivnost i zdraviju ishranu. To sveukupno utiče povoljno na njihovo fizičko i mentalno zdravlje, što se naravno odražava i na veću produktivnost na poslu. Pored toga, rad od kuće ili s bilo kojeg željenog mesta omogućava i veliku uštedu vremena i novca kada je reč o putovanju do posla.

Budućnost je zaista teško predvideti, ali je već evidentno da je adekvatna internet podrška neophodna gde god da se nalazite.

Prateći ove trendove, kompanija A1 Srbija je nedavno lansirala Ceo paket za online život, koji obuhvata sve što je potrebno za siguran rad na daljinu:

  • Neo tarifu s neograničenim minutima i porukama
  • Ponesi net, uz koji dolazi ruter džepnih dimenzija, 20 GB mesečno i
  • čak JEDAN dodatni terabajt koji može biti korišćen tokom dve godine.

Svi koji se odluče za ovu uslugu do kraja novembra dobijaju i A1 tablet za 1 dinar, a moći će bezbedno da surfuju na svim uređajima uz A1 Net Protect uslugu koja je uključena u cenu.

Da biste zaista bili sigurni da ćete posao moći da obavite brzo i lako s bilo kojeg mesta, najbolje je da se opredelite za najbržu mobilnu mrežu na našim prostorima. Prema podacima kompanije Ookla, globalnog lidera u praćenju performansi mobilnih i širokopojasnih mreža, testiranju aplikacija i srodnih tehnologija i tvorca aplikacije Speedtest A1 Srbija ima najbržu mobilnu mrežu sa koeficijentom brzine (Speed score) od 56.55 Mbps, odnosno srednjom download brzinom od 44.24 Mbps i srednjom upload brzinom od 12.07 Mbps.

Smisao razvoja novih tehnologija i bržih i pouzdanijih mreža ogleda se upravo u tome da se obezbedi veći komfor i zadovoljstvo ljudi na globalnom planu. Rad na daljinu nam pruža upravo to i stoga je to trend koji će se zasigurno nastaviti i u narednoj deceniji. Potrebno je samo da odaberete pravog partnera na tom putu.

NAPOMENA: Zasnovano na Ookla analizi Sppedtest inteligence podataka za drugi i treći kvartal 2021. godine. Žig Ookla se koristi po licenci i štampa uz dozvolu.

A1 Srbija Ceo paket za tvoj online život VIDEO
Izvor: A1 Srbija

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 4

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Уна

Чекам деда мраза да ми поклони...😁

Beogradska seljačina

Samo ime kaže, aj' ti...

Ubica ratara

Ko osmisli kako na daljinu opleviti bastu, nahraniti svinje i izmusti krave, izorati njivu i posejati seme za sledecu godinu, tad cu priznati IT u potpunosti!