OD SADA A1 U SRBIJI: Najavljeni prvi telefoni, pokloni dodaci svim starim i novim korisnicima i šta će doneti kod nas | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OD SADA A1 U SRBIJI: Najavljeni prvi telefoni, pokloni dodaci svim starim i novim korisnicima i šta će doneti kod nas

Vip mobile u Srbiji postaje A1 Srbija!

  Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Kompanija Vip mobile od 7. aprila posluje pod novim imenom i brendom - A1 Srbija - i postaje jače povezana sa A1 Telekom Austria Grupom.

A1 Srbija će korisnicima pružiti jedinstveno digitalno iskustvo uz relevantne servise i tehnologiju za život, rad i zabavu u digitalnoj eri.

Možda će vas zanimati:

Kao deo velike internacionalne kompanije, A1 Srbija je u prilici da korisnicima ponudi relevantne proizvode i usluge sa drugih tržišta.

Već od prvog dana portfolio mobilnih telefona bogatiji je za nova modela - A1 Alpha 20 i A1 Aplha 20+ - koji se na drugim A1 tržištima ocenjuju kroz odličan odnos cene i kvaliteta. Sve postojeće i nove korisnike A1 očekuje dobrodošlica u vidu poklon dodataka svakog meseca do kraja godine, o čemu se korisnici mogu odmah raspitati u novoj Moj A1 aplikaciji, dostupnoj u Android, iOS i AppGallery prodavnicama.

Dodatno, kompanija je najavila i značajna unapređenja na mrežnoj infrastrukturi, proširenju kapaciteta 4G mreže i još veće poboljšanje DATA servisa. Dodatna infrastrukturna proširenja predviđena su u celoj zemlji, posebno na području Beograda i u Vojvodini, koja će unaprediti iskustva korisnika na čak 70 odsto mreže.

Kako je najavljeno, A1 Srbija će napraviti veliki iskorak na polju integrisanih poslovnih rešenja i digitalnih platformi u svim segmentima poslovanja - preko rešenja za pametni dom i igara do M2M, cloud i rešenja za sajber bezbednost za poslovne korisnike.

 vip mobile postao a1 srbija šta se menja kako da zamenim logo operatora a1 pokloni aplikacija moj a1 Izvor: Smartlife

Kompanija će nastaviti da aktivno razvija i pokreće projekte posvećene ljudima i društvu u celini, doprinoseći sveukupnom razvoju lokalnih zajednica i očuvanju životne sredine.

Promena imena kompanije ni na koji način ne utiče na postojeće ugovore korisnika i poslovnih partnera. To znači da korisnici nastavljaju da koriste sve usluge kao i do sada bez ikakvih zamena i/ili promena ugovora i drugih stvari.

Da li se i na vašem ekranu već vidi A1 logo? ;)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Pročitajte i ovo:

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 16

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Aleksandar

Upravo sam otkazao ne jedan nego dva interneta na A1 od kojih jedan nije još ni istekao po ugovornoj obavezi. Jeza su. Nikad više. Nikakvih problema nismo imali sa VIP i godinama smo ih koristili. Jasno nam je šta se desilo. Tiha jeza.

danijel

Bilo bi dobro kad bi moglo kao na telenor da se reciklijaju telefoni i da se daju popusti za telefoni, i satovi , gedjeti,.

Snezana Jovanovic

KAKO GOD,NAJBOLJI STE! 🍀♥️