NOVA TARIFA: Neograničeni minuti, SMS i besplatan internet za 849 dinara mesečno za naše najmilije! | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOVA TARIFA: Neograničeni minuti, SMS i besplatan internet za 849 dinara mesečno za naše najmilije!

Našim bakama, dekama, tetkama, tečama, komšijama, mamama, tatama - svima koji su stariji od 65 godina poklonimo pažnju i novim tarifnim paketom.

  Izvor: MONDO / Vip mobile

Ove godine obeležava se 30. godišnjica Međunarodnog dana starijih osoba.

I dok naše mame i tate, bake i deke imaju mnogo više godina životnog iskustva od toga, prethodni period stavio ih je pred veliki izazov.

Možda će vas zanimati:

Informacione i komunikacione tehnologije odigrale su ključnu ulogu omogućavajući da se mnoge aktivnosti izmeste u virtuelno okruženje. Ograničeno kretanje i socijalna izolacija dodatno su istakle važnost digitalne inkluzije starijih, ali i vremena i pažnje koje im posvećujemo.

Iako poslednjih godina seniori pokazuju sve veće interesovanje za korišćenje novih tehnologija, istraživanje Crvenog krsta Srbije i Instituta društvenih nauka je pokazalo da čak 43 odsto starijih osoba - nikada nije koristilo internet. S druge strane, ohrabruje činjenica da 39 odsto onih koji koriste internet čini to gotovo svakodnevno. Najveći broj koristi aplikaciju Viber (45%), zatim Skype (27%) i Facebook (23%), svega 4% imalo je nekog dodira sa onlajn kursevima, dok neki od njih navode i da su često pratili uputstva kako da našto urade na YouTube aplikaciji u vezi s receptima, popravkama u kući ili popravkom automobila.

I dok pojedini podaci ohrabruju, kao na primer taj da se od 2017. godine, procenat korisnika mobilnog interneta starijih od 65 godina povećao za više od 17%, još uvek postoji mnogo načina  da unapredimo digitalnu inkluziju starijih. Najpre tako što ćemo im pokloniti vreme i pažnju, baš kao što su oni nama nekada.

Kompanija Vip mobile će se od oktobra meseca nizom aktivnosti obratiti svima onima koji su uvek tu uz nas i koji nas kroz svoje znanje i iskustvo mogu mnogo toga naučiti - našim bakama, dekama, tetkama, tečama, komšijama, mamama, tatama - svima koji su stariji od 65 godina.Osim posebne 65+ tarife, koja će im kroz neograničene minute, SMS i internet za Viber omogućiti da se budu u kontaktu sa onima koje najviše vole, seniori mogu da se oslone i na posebnu podršku putem korisničkog servisa kao i na svim Vip prodajnim mestima.

U želji da osnaži, edukuje i ukaže na značaj starijih i potrebu da budu ravnopravni članovi društva Vip mobile će i ubuduće nastaviti da brine o seniorima.

Empatija, podrška, topla reč i vreme su najvrednije stvari koje im možemo pružiti. Uzvratimo našim seniorima ljubav i pažnju, tako što ćemo im pomoći da i sami uživaju u budućnosti za koju su nas svojim iskustvima i znanjima nesebično spremali!

Vip mobile minut reklama
Izvor: Vip mobile

Pročitajte i ovo:

Ovo ne smete propustiti

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA