LEČENJE APLIKACIJOM: Za manje od 5 minuta daje informacije o stanju pacijenta | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

LEČENJE APLIKACIJOM: Za manje od 5 minuta daje informacije o stanju pacijenta

Do brze i precizne dijagnoze uz pomoć 3D modela.

 MEDI VISION aplikacija Q kompanija Izvor: SmartLife / Q kompanija

Inovativna aplikacija Medi vision pruža brz i precizan pregled tela pomoću 3D modela, donosi promene u savremenom zdravstvu, pružajući brže i naprednije dijagnostikovanje bola u nogama usled deformiteta stopala, nepravilnosti u hodu, kao i problema sa venskim i limfnim sistemom.

Ova digitalna platforma nudi alate za statistički prikaz podataka o pacijentu i olakšava određivanje stepena ozbiljnosti stanja.

Možda će vas zanimati

Takođe, pomaže u određivanju terapije izradom medicinskih pomagala po meri koja će biti najoptimalnija za pacijenta i njegovo stanje.

Zahvaljujući tehnologiji skeniranja mnogi predviđaju da će aplikacija promeniti način na koji funkcioniše zdravstvo i uskoro će biti dostupna korisnicima u 90 zemalja širom sveta u specijalizovanim radnjama sa medicinskim pomagalima, kao i u apotekama.

Ova aplikacija za manje od pet minuta precizno daje informacije o stanju pacijenta kombinovanjem tableta sa 3D kamerom i posebno razvijenim softverom. Inovativni digitalni proizvod već pomaže brojnim pacijentima da brže dođu do oporavka, a ono što ga dodatno čini posebnim je to što je nastao u regionu. Aplikaciju je izradila grupa stručnjaka IT kompanije Q, koji na ovom izumu zajednički radi već godinama.

Medi vision nedavno je osvojio i prestižnu nagradu za inovaciju, German Innovation Award 2020.

Ono što je posebno interesantno za naše tržište jeste da globalna IT kompanija Q, svoj tim želi da proširi sa novim inženjerima koji su iz Srbije a koji bi radili na sličnim projektima kao što je ova aplikacija.

Q je u svojoj branši po zadovoljstvu zaposlenih u top tri u regionu, a trenutno posluju na 22 svetska tržišta. Samo neke od kompanija za koje radi su The Times, Manpower i Novartis.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA