Šopa aplikacija

LAKŠA KUPOVINA: Dovoljno je skenirati QR kod

Bezbednije i lakše kupovanje preko interneta, iz časopisa ili sa bilo koje lokacije, čak i bilborda!

Izvor: Kopa

Uz ovu besplatnu aplikaciju možete kupovati mobilnim telefonom čak i sa bilborda!

Voleli biste da kupujete online, ali se plašite da je to suviše komplikovano za vas ili da možda nije dovoljno sigurno?

Ili ste čuli i čitali o prevarama koje se zasnivaju na online kupovini, pa vas to sve odbija od namere da je isprobate.

Možda čak i nemate te strahove, ali ne želite da dolazite u situaciju da platite proizvod, pa da vam nakon nekoliko dana jave da ga nema na stanju, a možda s druge strane nemate nameru da se samo zbog jedne kupovine registrujete na nekom sajtu i nakon toga budete zatrpani spam porukama i reklamama.

A da li biste promenili mišljenje kada bi vam neko omogućio jednostavnu, brzu i sigurnu online kupovinu? Ako je vaš odgovor potvrdan, onda je za vas prava stvar novi KÖPA sistem (čita se “Šopa”).

Hajde da vidimo kako izgleda kupovina sa KÖPA platformom.

Zamislimo da ste na nekom sajtu videli proizvod koji vam se dopada i koji biste želeli da kupite. U stvari, zašto da se ograničavamo na sajt - možda ste ga videli u prodavnici, u izlogu dok ste šetali gradom, na televiziji, na bilbordu ili možda u nekom časopisu… Od kupovine tog proizvoda, uz KÖPA sistem, deli vas samo dva jednostavna koraka i samo dve sekunde vašeg vremena.

Kupovina se obavlja vrlo jednostavno - klikom na mobilnom telefonu na KÖPA QR kod odgovarajućeg proizvoda, odnosno skeniranjem KÖPA QR koda sa monitora, etikete u prodavnici, kroz izlog, sa reklame u časopisu... Onog trenutka kada ste odabrali proizvod vrši se provera u realnom vremenu da li se on nalazi na stanju i rezerviše se samo za vas. Znači nema bojazni da ćete ga platiti i naknadno dobiti informaciju da proizvod nije dostupan.

Ostaje samo da potvrdite kupovinu nakon čega se generiše nalog za slanje proizvoda. Ukoliko želite, možete promeniti način plaćanja i adresu. Sve što još treba da uradite je da sačekate poštara ili kurira da vam isporuči kupljeni proizvod.

Vaši podaci su dostupni samo Vama i (prema Zakonu o zaštiti potrošača) trgovcu od koga ste naručili robu, odnosno uslugu. Podaci o vašoj kartici su dostupni samo banci u trenutku plaćanja i nikom drugom!

Za sve to se pobrinula domaća pamet - kompanija Tehnološko Partnerstvo, koja stoji iza KÖPA sistema, i jedina je srpska kompanija koja poseduje PCI DSS sertifikat zasnovan na sopstvenoj tehnologiji. KÖPA aplikaciju možete besplatno da preuzmete sa Google Play prodavnice i da već danas saznate kako izgleda budućnost kupovine.