RAST OD PREKO 100%: Za samo 10 meseci Bitcoin je udvostručio vrednost, a rekordni se tek očekuju | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RAST OD PREKO 100%: Za samo 10 meseci Bitcoin je udvostručio vrednost, a rekordni se tek očekuju

Bitcoin vrednost je tokom 2021. godine porasla preko 100%, dok je samo u oktobru rast bio viši od 30%.

  Izvor: SmartLife / Pexels / Roger Brown

Investiciono društvo KapitalRS iz Beograda, za sve koji su zainteresovani da nauče kako da preko interneta trguju cenom Bitcoin-a (takozvanim finansijskim ugovorima za razliku, engl. CFD), pripremio je besplatan vodič "Kako trgovati cenom Bitcoina".

Vodič je prilagođen svim nivoima znanja i možete ga preuzeti putem linka ispod.

Možda će vas zanimati

Besplatan vodič "Kako trgovati cenom Bitcoina" preuzmite OVDE.

Predsedavajući Federalnih rezervi SAD je 30. septembra izjavio da američka centralna banka ne namerava da zabrani niti sputava kriptovalute.

Vest od 19. oktobra - da će prvi Bitcoin Futures Exchange fond u SAD biti odobren od strane Komisije za hartije od vrednosti SAD (SEC) označio je svojevrsno priznanje američkog regulatora da su kriptovalute neizbežna realnost koju treba institucionalno prihvatiti i podvesti u formalne tokove.

To regulatorno odobrenje je poguralo Bitcoin cenu do najvišeg nivoa.

S druge strane, Bank of America pokrenula je istraživanje digitalne imovine koje je pokazalo da su kriptovalute sad već toliko narasle da bi ih institucionalni investitori ignorisali. Investicione banke su odbacile svoj prethodni skepticizam u pogledu kriptovaluta. U novembru je JP Morgan potvrdio svoju prognozu da će Bitcoin porasti na 146 hiljada dolara. Citibank predviđa da će prva kriptovaluta ove godine dostići 120 hiljada dolara.

Budućnost kriptovaluta deluje sjajno, barem za sada, jer sve više ljudi želi da ima u vlasništvu kriptovalute, krug poznatih ličnosti koji su u taj domen zakoračili se širi. Rast potražnje, u kombinaciji sa limitiranom ponudom i sve usporenijim tempom rudarenja Bitcoin-a, ukazuju na dugoročni nastavak rasta cene “digitalnog zlata”, kako neki nazivaju Bitcoin.

Besplatan vodič "Kako trgovati cenom Bitcoina" preuzmite ovde.

Izvori: Reuters, Marketwatch

Ovaj tekst je pripremljen i odobren od strane investicionog savetnika, Aleksandra Zavišića, Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6, investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA