BITCOIN OBARA SVE REKORDE: Naučite odmah kako da trgujete cenom ove kriptovalute i iskoristite je za svoj napredak | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BITCOIN OBARA SVE REKORDE: Naučite odmah kako da trgujete cenom ove kriptovalute i iskoristite je za svoj napredak

Vodič je prilagođen svim nivoima znanja i možete ga preuzeti besplatno odmah.

 Čovek drži Bitcoin novčić u ruci Izvor: SmartLife / Pexels / Crypto Crow

Bitcoin nastavlja da raste - danas već preko 66.500 dolara jedan novčić!

Cena Bitcoin kriptovalute je tokom 2021. godini porasla preko 100%, dok je samo u oktobru rast bio viši od 30%.

Možda će vas zanimati

Investiciono društvo KapitalRS iz Beograda, za sve koji su zainteresovani da nauče kako da preko interneta trguju cenom Bitcoin kriptovalute (takozvanim finansijskim ugovorima za razliku, engl. CFD), pripremio je besplatan vodič "Kako trgovati cenom Bitcoina".

Vodič je prilagođen svim nivoima znanja i možete ga preuzeti putem linka ispod.

Besplatan vodič "Kako trgovati cenom Bitcoina" preuzmite OVDE.

Predsedavajući Federalnih rezervi SAD je 30. septembra izjavio da američka centralna banka ne namerava da zabrani niti sputava kriptovalute.

Vest od 19. oktobra - da će prvi Bitcoin Futures Exchange fond u SAD biti odobren od strane Komisije za hartije od vrednosti SAD (SEC) - označio je svojevrsno priznanje američkog regulatora da su kriptovalute neizbežna realnost koju treba institucionalno prihvatiti i podvesti u formalne tokove.

To regulatorno odobrenje je poguralo cenu Bitcoin kriptovalute do najvišeg nivoa.

S druge strane, Bank of America pokrenula je i istraživanje digitalne imovine koje je pokazalo da su kriptovalute sad već toliko narasle da bi ih institucionalni investitori ignorisali. Investicione banke su odbacile svoj prethodni skepticizam u pogledu kriptovaluta.

U novembru je JP Morgan potvrdio svoju prognozu da će Bitcoin porasti na 146 hiljada dolara. Citibank predviđa da će prva kriptovaluta ove godine dostići 120 hiljada dolara.

Budućnost kriptovaluta deluje sjajno, barem za sada, jer sve više ljudi želi da ima u vlasništvu kriptovalute, krug poznatih ličnosti koji su u taj domen zakoračili se širi. Rast potražnje, u kombinaciji sa limitiranom ponudom i sve usporenijim tempom rudarenja Bitcoin i drugih kriptovaluta, ukazuju na to da će se desiti dugoročni nastavak rasta cene digitalnog zlata, kako neki nazivaju Bitcoin.

Besplatan vodič "Kako trgovati cenom Bitcoina" preuzmite OVDE.

Izvori: Reuters, Marketwatch

NAPOMENA: Ovaj tekst je pripremljen i odobren od strane investicionog savetnika, Aleksandra Zavišića, Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6, investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

ProlazNIK

Sa višegodišnjim iskustvom vam tvrdim da vam sem dobre volje i interneta ne treba nikakav savetnik. Naročito ne "besplatan".