KAKO DA ISKORISTITE USPEH VAKCINA: Zaradite trgujući akcijama kompanije koje ih proizvode | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAKO DA ISKORISTITE USPEH VAKCINA: Zaradite trgujući akcijama kompanije koje ih proizvode

Od sada možete trgovati cenom akcija kompanija Pfizer i Moderna iz Srbije.

  Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Finansijsko tržište je dobilo ogroman zamah 23. avgusta kad je Agencija za hranu i lekove SAD (FDA) u potpunosti odobrila vakcinu protiv COVID-a kompanije Pfizer.

Akcije kompanije su porasle odmah nakon odobrenja, dok su akcije farmaceutske kuće Moderna porasle preko 100% u poslednja tri meseca.

Možda će vas zanimati

Njihova vakcina protiv COVID-a za stariju decu i tinejdžere dobila je odobrenje EU.

Investiciono društvo KapitalRS iz Beograda, za sve koji su zainteresovani da nauče kako da preko interneta trguju cenom akcija Pfizer i Moderna kompanija (takozvanim finansijskim ugovorima za razliku, engl. CFD), pripremilo je besplatan vodič “Kako trgovati cenom akcija farmaceutskih kompanija”.

Vodič je prilagođen svim nivoima znanja i možete ga preuzeti putem linka ispod.

BESPLATAN VODIČ “KAKO TRGOVATI CENOM AKCIJA FARMACEUTSKIH KOMPANIJA” PREUZMITE OVDE.

Za sve je potrebno vreme, a činjenica je da nisu (bili) svi neophodni podaci u potpunosti proučeni i prezentovani kako bi bila data puna saglasnost. Potpuno odobrenje za vakcinu Pfizer kompanije verovatno podiže interesovanje za vakcinacijom, a očekuje se da će sad veći pritisak biti izvršen na zaposlene javnog i privatnog sektora da se vakcinišu.

Moderna je porasla nakon vesti o odobrenju Pfizer-a i potvrdila da će u narednim sedmicama dobiti punu saglasnost FDA, što bi moglo dovesti do daljeg uvećanja cene akcije. Međutim, ova kompanija iz Masačusetsa pretrpela je udarac kad je krajem avgusta otkriveno da su pojedine doze vakcine kontaminirane nekom vrstom metala koji je doveo do dva smrtna ishoda u Japanu.

EU trenutno istražuje incident, konkretno fabriku Moderna kompanije u Španiji koja je proizvela falične vakcine. Uprkos neželjenom događaju, akcije Moderna-e su i dalje u ogromnom plusu, tj. preko 100% u poslednja tri meseca. Njihova vakcina za starije adolescente protiv COVID-a, dobila je u julu mesecu odobrenje Evropske agencije za lekove, a uskoro se očekuje odobrenje i u SAD.

BESPLATAN VODIČ “KAKO TRGOVATI CENOM AKCIJA FARMACEUTSKIH KOMPANIJA” PREUZMITE OVDE.

Izvori: Bloomberg

Ovaj tekst je pripremljen i odobren od strane investicionog savetnika, Aleksandra Zavišića, Kapital RS Inc. a.d. Beograd, Severni bulevar 6, investiciono društvo pod nadzorom Komisije za hartije od vrednosti Republike Srbije, broj dozvole: 5/0-02-672/18-16.

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zglobni Skoč

Eto još jedan u nizu dokaza da je farmakomafiji samo zarada bitna.