2020. GODINA KLJUČNA ZA MNOGE KOMPANIJE: ZOOM najviše narastao, Peacock odmah iza, prate ih TikTok i Cash App | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

2020. GODINA KLJUČNA ZA MNOGE KOMPANIJE: ZOOM najviše narastao, Peacock odmah iza, prate ih TikTok i Cash App

Recimo, platforma za deljenje kratkih video formata TikTok zabeležila je povećanje prepoznatljivosti robne marke za 17 posto!

  Izvor: SmartLife / Viber

Iako 2020. godina nije bila laka za ljude, ona nije bila jednostavna ni za velike ili poznate brendove, a kako je tek bilo manjima možemo samo da pogađamo.

Ipak, epidemija koronavirusa iznedrila je i neke nove, sad već više prepoznatljive brendove i kompanije, a nekim je dala čak i vetar u leđa.

Možda će vas zanimati

Koji su najbrže rastući brendovi u 2020. godini otkriva nam jedno od novih istraživanja, koje se koncentrisalo na SAD, kao jedno od najvećih tržišta na svetu, ali i jedno od najpogođenijih virusom korona.

Rad na daljinu i sve više vremena provedenog kod kuće bili su ključni za svest korisnika o robnoj marki medija, tehnologije i posebno za firme koje se bave proizvodnjom hrane i pića.

Prema izveštaju Morning Consult kompanije o najbrže rastućim markama tokom 2020. godine, kompanija za video komunikaciju ZOOM zabeležila je najveći rast prepoznatljivosti brenda tokom godine s gotovo 34 posto. Neposredno iza je bila nova streaming platforma iz NBC-ja, Peacock, s gotovo 32 posto rasta prepoznatljivosti svoje robne marke.

Izuzetno uspešna platforma TikTok zabeležila je povećanje prepoznatljivosti robne marke za 17 posto dok su aplikacije za deljenje novca Cash App i Venmo imale slično povećanje svesti o robnoj marki od oko 10 procenata.

Dva vodeća igrača u novim napicima, Bud Light Seltzer i Natural Light Seltzer, takođe su imali veliki porast prepoznatljivosti svojih robnih marki i to sa 14 posto, odnosno 11 posto rasta. Oba proizvoda su u vlasništvu Anheuser-Busch kompanije.

Koju kompaniju ste vi "otkrili" tokom korone?

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA