PROŠIRITE SVOJE DIGITALNO PRISUSTVO: Povežite se s kupcima na potpuno nov način | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROŠIRITE SVOJE DIGITALNO PRISUSTVO: Povežite se s kupcima na potpuno nov način

Potpuna promena navika tokom pandemije okrenula je kupce ka digitalnim kanalima kupovine, omogućavajući da se ceo proces kupovine obavi uz nekoliko klikova, iz udobnosti svoje fotelje.

 Mladić radi na računaru dok ga devojka posmatra Izvor: SmartLife / Pexels / Andrea Piacquadio

Istraživanja pokazuju da će ove nove navike kupaca ostati i nakon pandemije, kao i da će ljudi koji su se trudili da tokom pandemije ne kupuju mnogo, sa poboljšanjem ekonomskih uslova početi mnogo više da troše. Ovo bi trebao da bude jasan signal za porast potražnje i promenu navika kupovine na koje treba odgovoriti novim pristupom digitalnom poslovanju.

Možda će vas zanimati

Jasno je da do kupaca treba doći tamo gde provode najviše vremena – na pametnim telefonima i društvenim mrežama, i ponuditi im potpuno novi model brze i jednostavne kupovine. U isto vreme, potrebno je fleksibilno i pouzdano rešenje koje omogućava kreiranja pozitivnog korisničkog iskustva i dugotrajne i uzajamno korisne veze. Upoznajte SAP Upscale Commerce.

 Online kupovina na računaru
Online kupovina na računaru
Izvor: SmartLife / Pexels / Karolina Grabowska

SAP Upscale Commerce predstavlja moderno rešenje za digitalnu trgovinu koje pomaže organizacijama da ostvare direktnu vezu sa svojim kupcima i poboljšaju njihovo iskustvo. Fleksibilna priroda ovog rešenja omogućava da se ispune dinamične potrebe današnjih potrošača i da im se omogući lakša i praktična kupovina. Omnichannel pristup omogućava komunikaciju sa kupcima preko prodavnica i digitalnih kanala, uključujući mobilne i društvene mreže.

Sistem omogućava konfigurisanje preporuka za ponovnu kupovinu za svaki kanal i omogućava različite programe, kojima se potencijalni kupci uključuju u interakciju sa brendom. Tu su i e-mailovi sa novim ponudama, a kako su kupci koji se vraćaju profitabilniji od kupaca koji kupuju jednom, mogu se kreirati i inteligentne promocije kao što su popusti na proizvode ili za buduće porudžbine.

Sa SAP Upscale Commerce moguće je obratiti se direktno kupcu, i napraviti strategiju koja omogućava da se u pravom trenutku ponudi pravi proizvod. Prodavnica se podiže preko predefinisanih šablona, bez potrebe kodiranja i poznavanja naprednih web alata, maksimalno pojednostavljujući proces i povećavajući brzinu izlaska na tržište.

Platforma je opremljena AI analitikom koja omogućava pametnu prodaju i kreiranje personalizovanog i optimizovanog iskustva kupovine zarad povećanja stope konverzije posetilaca u kupce i maksimizacije profita. Sa druge strane dostupni alati omogućavaju prodaju i mogućnosti automatske kupovine na predefinisan vremenski period za određeni tip proizvoda i kupaca.

Možda će vas zanimati

Nikako ne treba zaboraviti ni da SAP nudi Upscale Commerce preko SaaS modela, što znači da nisu potrebne velike investicije u startu, već se plaćanje vrši na principu pretplate. Sa druge strane cloud priroda platforme omogućava pristup u svakom trenutku sa bilo kojeg uređaja koji poseduje browser.

SAP Upscale Commerce
Izvor: YouTube / SAP Customer Experience

Sa ovom platformom dobijate jednostavno i intuitivno rešenje za kreiranje integrisanog digitalnog iskustva za kupce, bez obzira na to preko kojeg uređaja pristupaju vašoj prodavnici. Ono omogućava uspešno takmičenje protiv velikih igrača sa jedinstvenim i diferenciranim omnichannel iskustvom kupovine, od pronalaska proizvoda do momenta otvaranja paketa.

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Možda će vas zanimati

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 0

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA