Šta je SMARTCORE INDUCTION SYSTEM tehnologija o kojoj svi pričaju | Smartlife RS

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je SMARTCORE INDUCTION SYSTEM tehnologija o kojoj svi pričaju

Vreme je da upoznate novu tehnologiju i pređete na sledeći nivo.

 Šta je SMARTCORE INDUCTION SYSTEM tehnologija Izvor: IQOS

Tehnologija pokreće moderan svet, a kvalitet života je postao bolji zahvaljujući inovacijama na raznim poljima. Od rada do uživanja, tehnologija nam je omogućila da budemo produktivniji, da međusobno komuniciramo sa neverovatnom lakoćom, da imamo znanje sveta na dlanu, ali i da u potpunosti možemo da se prepustimo onim malim, svakodnevnim momentima koji nam pomažu da se opustimo.

Kako bi doživljaj bio potpun, u tim momenta je veoma važno da izbegnemo distrakcije, zbog čega svi težimo da pronađemo tehnologiju koja će nam pružiti baš ono što želimo i koju ćemo doživeti kao prelazak na sledeći nivo u životu. Jedna od tih tehnologija, o kojoj svi pričaju, je i SMARTCORE INDUCTION SYSTEM.

SMARTCORE INDUCTION SYSTEM se zasniva na principima elektromagnetne indukcije, odnosno indukcionog grejanja - tehnologije koja danas ima široku primenu u industrijama kao što su metaloprerađivačka, automobilska i aeronautička, ali i u mnogim drugim aplikacijama koje zahtevaju precizno i kontrolisano grejanje. Međutim, za razliku od drugih primena, specijalnost SMARTCORE INDUCTION SYSTEM tehnologije je nešto sasvim novo - precizno zagrevanje duvana.

Zapravo, ova tehnologija se nalazi u srži potpuno nove IQOS ILUMA serije bezdimnih uređaja, najnaprednijih uređaja za zagrevanje duvana koji su se do sada pojavili na tržištu i koji će vas zadiviti svojim inovacijama i lakoćom korišćenja

Za razliku od prethodnih bezdimnih uređaja, IQOS ILUMA ne poseduje oštricu koja zagreva duvan. Umesto toga, koriste se specijalne duvanske patrone koje u sebi sadrže metalni element, obložen nerđajućim čelikom, koji se precizno zagreva pomoću SMARTCORE INDUCTION SYSTEM tehnologije, a koji zatim zagreva duvan koji ga okružuje kako bi se oslobodila duvanska para.

Zahvaljujući novoj tehnologiji zagrevanja duvana, ubacivanje patrona u uređaj nikada nije bilo lakše, a kako se iste više ne probijaju oštricom i nema direktnog kontakta, to znači da nema ostataka duvana ni van ni unutar držača, pa je potreba za čišćenjem uređaja eliminisana.

Prema mišljenju prvih IQOS ILUMA korisnika, zagrevanje bez oštrice proizvodi još manje neprijatnih mirisa, a istovremeno nudi ujednačen ukus duvana, zbog čega je SMARTCORE INDUCTION SYSTEM ne samo čistije, već i jednostavnije rešenje za one koji žele da konzumiraju duvan bez distrakcija i pređu na sledeći nivo.

Važna informacija: IQOS ILUMA nije bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne pušače.

Pogledajte

01:46
SMARTCORE INDUCTION SYSTEM
Izvor: IQOS
Izvor: IQOS

/PROMO TEKST/

Postanite deo SMARTLIFE zajednice na Viberu.

Najnovije

Uređaji

Testovi

…

Komentari 1

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Duvandzija

Ovaj uredjaj nam bas poboljsava kvalitet zivota.